Mergi direct la conținut »
A murit chiar de ziua ei în timp ce soțul îi făcea o poză. Tragedia a avut loc în apropierea locului în care s-a căsătorit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > A murit chiar de ziua ei în timp ce soțul îi făcea o poză. Tragedia a avut loc în apropierea locului în care s-a căsătorit

A murit chiar de ziua ei în timp ce soțul îi făcea o poză. Tragedia a avut loc în apropierea locului în care s-a căsătorit

Jolandi le Roux, o tânără din Africa de Sud, a murit chiar în ziua în care împlinea 31 de ani, sub privirile îngrozite ale soțului ei care a vrut să o fotografieze. Femeia s-a prăbușit în gol peste 150 de metri, după ce a căzut de pe o stâncă.

Tânăra se afla împreună cu soțul ei, Andrew, pe stâncile din Cape Town, pentru a sărbători împlinirea a 31 de ani. De ziua ei de naștere, Jolandi le Roux și-a dorit să aibă ca amintire o fotografie cu totul specială, una în care să fie surprinsă în timp ce părea că sare peste soare.

Fotografie dintr-o vacanță a soților din Africa de Sud
sursă foto: Facebook

Din păcate, în timpul săriturii, femeia s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la 152 de metri, scrie The Sun. În stare șoc, soțul ei a încercat să o salveze și a reușit să coboare pe stânci aproape 100 de metri.

Potrivit salvatorilor, bărbatul, care face alergare montană de performanță, a reușit să ajungă la aproape nouă metri de locul în care trupul lui Jolandi rămăsese blocat într-un copac.

Soții Andrew și Jolandi le Roux

Din cauza ploii, salvatorii au reușit, însă, să ajungă la ea după trei ore, când nu s-a mai putut face nimic pentru a o readuce la viață.

Un paramedic de 47 de ani a fost primul salvator ajuns la locul tragediei. Henry Barlow a fost șocat, după ce l-a văzut pe Andrew, agățându-se de stânci, în încercare de a ajunge la soția sa.

„El şi-a riscat viaţa încercând să ajungă la soţia sa, dar nu a reușit. A fost sfâșietor, dar s-ar fi sinucis dacă ar fi mers mai departe”, a precizat paramedicul Henry Barlow, conform sursei citate.

Soții nu ar fi ținut cont de mesajele de avertizare care interzic traversarea barierei de protecție și a balustradelor metalice. În zonă este pietriș alunecos și există riscul ca rocile să se desprindă.

„Atenţie, vânt puternic şi stânci abrupte. Rămâneţi în permanenţă în spatele gardului”, este mesajul care îi avertizează pe turiști.

Andrew şi Jolandi s-au căsătorit pe plajă, în septembrie 2017, în apropiere de locul în care tânăra şi-a găsit sfârşitul.

A murit chiar de ziua ei în timp ce soțul îi făcea o poză


Citește și „Tatăl” adoptiv al Iuliei Dumanska acuză Federația Română de Handbal. Ioan Marta: ”Nu mă ajută deloc”


 

Close
Închide
  Close