Un apropiat al familiei a anunţat că trupul a ajuns în ţară şi că Daniel Chiriaş va fi înmormântat pe 17 august.

„Fratele nostru, Chiraş Daniel, a fost adus în ţară. Cine are plăcerea să fie alături de el este aşteptat la capela cimitirului Metalurgiei, din bld. Metalurgiei nr. 65-67, unde este depus trupul neînsufleţit. Înmormântarea va avea loc joi, 17.08.2017 ora 13:00, la cimitirul Berceni 2 din Bucureşti”, a anunţat Florin Spac pe Facebook.

Unul dintre cei mai de încredere prieteni ai interlopului, Daniel Chiraş, a murit pe 3 august în oraşul Marbella, din Spania, la vârsta de 30 de ani.

„Ce rău îmi pare… Rămas bun, leule… Viaţa, de multe ori, e nedreaptă…”, „A plecat de lângă noi… Dumnezeu l-a vrut sus”, „Era un om deosebit şi un mare caracter. Tututor ne pare rău că a plecat aşa repede dintre noi”, sunt doar câteva dintre mesajele de pe pagina de Facebook a lui Daniel Chiraş, conform spynews.ro.

Chiraș a fost condamnat în 2016 la 6 ani de închisoare pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă şi aştepta o condamnare definitivă în celebrul Dosar al Clanurilor, instrumentat de DIICOT.

El făcea parte din grupări infracţionale organizate specializate în şantaj, cămătărie, tentativă de omor calificat şi omor deosebit de grav, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept.


Marian Godină intervine în scandalul dintre medicul Cristescu și polițiști. „V-a oprit vreodată Poliția și ați ajuns să fiți târâți sau bruscați?”


Urmărește-ne pe Google News