19 Mai. 2017 23:30

EXCLUSIV/ Interlop cu drag de celebritate! Nuțu Cămătaru, vedetă într-un videoclip de maximă audiență

Distribuie

Ion Balint, alias Nuțu Cătămaru a devenit personaj de videoclip. Considerat de mulți drept lider al lumii interope din anii 2000, controversatul personaj apare în videoclipul propriei ode, o manea intitulată  “Nu are ce căuta, şmecher lângă fraier să stea”, pe care i-a dedicat-o solistul Sorinel Copilul de Aur.

Temutul personaj a acceptat ca filmarea clipului să aibă loc pe proprietatea sa de pe malul lacului Snagov, locul unde și-a ispășit și arestul la domiciliu după eliberarea din penitenciar, după ce a fost încarcerat într-un dosar sub acuzația de proxenetism. “Nu e bine niciodată să şmecherești fraierul/ Îi umbli un pic la minte și vrea să-ți ia aerul/Nu-i bine să-i dai valoare, nici măcar atenție/Că ajunge de se ridică cu mare pretenție/ refren: Nu are ce căuta/ Șmecher cu fraier să stea/ Nu cade bine deloc/Amândoi pe același loc”, este textul plin de pilde al manelei aprobate de Ion Balint, care denotă faptul că, după problemele cu legea, interlopul a apucat-o pe drumul cel drept.

Nuțu Cămătaru, personaj de videoclip și film documentar

În ultima perioadă, Ion Balint a colaborat pentru realizarea unui documentar, semnat de Giacomo Francioasa, al cărui subiect este perioada petrecută de controversatul personaj în penitenciar, și s-a pocăit, fiind botezat de preoții Bisericii Creștine Penticostale “Evanghelia”.

Vezi AICI clipul cu Nuțu Cămătaru.

În videoclipul lui Sorinel Copilul de Aur apare și unul din armăsarii de rasă ai lui Nuțu, știut fiind că acesta este mare iubitor de animale. Înainte să fie încarcerat, Ion Balint avea în proprietatea sa din Ferentari o mică grădină zoologică: patru lei, doi cerbi carpatini, 20 de câini de rasă și 30 de cai. Legendele urbane create în jurul controversatului personaj continuă să fascineze opinia publică, drept dovadă că în primele 12 ore de la lansarea videoclipului acesta adunase aproape 100.000 de vizualizări.

CITESTE SI:  Nuțu Cămătaru a făcut ”valuri” în bazinele lui Borcea

Comentarii
← Inchide