Mergi direct la conținut »
O femeie a murit după slujba de duminică de la mănăstire. A plonjat cu mașina într-un canal de irigații
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie a murit după slujba de duminică de la mănăstire. A plonjat cu mașina într-un canal de irigații

O femeie a murit după slujba de duminică de la mănăstire. A plonjat cu mașina într-un canal de irigații

O femeie a murit, duminică, după ce mașina pe care o conducea a plonjat într-un canal de irigatii, în județul Brăila. O pasageră în aceeași mașină a fost grav rănită.

De Cristina Sterian,

Cele două femei se întorceau de la Mănăstirea Maxineni, unde participaseră la slujba de duminică. Din primele informații furnizate de reprezentanții ISU Brăila, cele două femei se aflau într-un autoturism când, la un moment dat, pe drumul comunal care duce spre Mănăstirea Maxineni, șoferița de 64 de ani a pierdut controlul volanului.

Accidentul s-a produs într-o portiune a drumului cu o succesiune de curbe. Scăpată de sub control, mașina în care se aflau cele două femei a plonjat într-un canal de irigații.

FOTO: obiectivbr.ro

La fața locului au fost mobilizați pompieri și polițiști, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața femeii.

Bătrâna care și-a pierdut viața în accident este mama unui polițist din Brăila.

Sursă fotografie principală: www.debraila.ro


VIDEO EXCLUSIV/ Cum arată laboratorul din România în care s-a turnat unul din filmele de succes ale lui Francis Ford Coppola

Close
Închide
  Close