MENIU CAUTĂ

N-ai bani de iPhone 6? Alege variante mai ieftine

Distribuie

Românii care îşi doresc terminalele 6 şi 6 Plus mai au puţin de aşteptat până când acestea vor intra în stocurile operatorilor de telefonie mobilă, data anunţată oficial fiind 31 octombrie.
Dacă vor dori să dea fuga la magazin, fanii Apple trebuie să ştie că vor scoate din buzunar între 3.999 de lei şi 5.999 de lei, în funcţie de model, preţ fără abonament.
Cu toate acestea, specialiştii IT&C îi sfătuiesc pe cumpărători să nu se grăbească să arunce o avere pe iPhone şi le oferă variante de smartphone-uri mai ieftine, unele chiar mai bune decât noile terminale Apple. Iată care sunt acestea.

IPHONE 6

iPhone 6 are un ecran de 4,7 inchi, fiind mai mic decât modelul iPhone 6 Plus, care are 5,5 inchi, dar ambele sunt scandalos de subţiri, potrivit specialiştilor.
Pentru iubitorii de filme, iPhone 6 Plus e mai bun, el având un display full HD cu o rezoluţie de 1.080 de pixeli. iPhone 6 are o rezoluţie de 750 x 1.334 de pixeli. Ambele au baterii care rezistă doar o zi, lucru care i-a nemulţumit pe mulţi dintre fanii produselor Apple.

Comentarii