MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2012 18:23

Nadia, fericită că a câştigat Obama alegerile din SUA | EXCLUSIV

Distribuie

Americanii şi-au ales marţi preşedintele, majoritatea acord â n – du-i încredere tot lui Barack Obama, care a aşteptat rezultatele la Chicago, alături de familie şi de vicepreşedintele Joe Biden. Zeci de mii de oameni au izbucnit în urale la auzul rezultatelor, în vreme ce în tabăra republicanului Mitt Romney, susţinătorii au izbucnit în plâns.
Bucuria victoriei a fost împărtăşită şi de cea mai mare gimnastă a României, Nadia Comăneci, care a mers şi ea la vot, în oraşul său de reşedinţă, Oklahoma. Zeiţa de la Montreal' a declarat pentru Libertatea că se bucură că preşedintele Obama a fost reales, mai ales că l-a cunoscut personal atât pe el, cât şi pe soţia lui. De altfel, prima doamnă a SUA, Michelle Obama, a declarat în urmă cu câteva luni că Nadia Comăneci a fost idolul copilăriei sale.

Prima doamnă a SUA: «Nadia a fost idolul copilăriei mele»

Prima doamnă a Americii e o înfocată admiratoare a Nadiei Comăneci. Invitată la Summitul Comitetului Olimpic American de la Dallas, în urmă cu câteva luni, Michelle Obama a povestit că atunci când era mică o sorbea din priviri pe gimnasta română. Vedeţi voi, una dintre cele mai fericite amintiri ale mele e când eram mică şi mă uităm la Jocurile Olimpice la televizor, aplaudându- i pe Nadia, Carl Lewis… Erau idolii copilăriei mele şi visam să fiu ca ei'.

Citește mai multe despre Alegeri pe Libertatea.

Comentarii