În discuția respectivă, polițistul i s-a adresat Alexandrei cu „Hai, ce vrei?” și „Unde ești, mă?”.

„”Hai, ce vrei? Unde ești, mă?”
Cum își permite un funcționar public să vorbească astfel unui cetățean ? Știu, pare o nimica toată fată de erorile funcționarilor publici care au dus la tragedia greu de descris, însă “diavolul se ascunde în detalii”… Cei mai mulți români, mai ales în zonă rurală, așa își vorbesc între ei : fă, bă, mă… la fel și cu animalele din ogradă. Nimeni nu este deranjat, pentru că pentru cei mai mulți nu există o altă realitate decât cea a gumarilor mov legați cu sârmă, a zdrențelor de casă, a manelelor și a scuipatului de coji de semințe la poartă.

A cui e vina ? Nu a oamenilor, pentru că ei sunt orbi, goi; a guvernanților și a PRIMARILOR! În fiecare comunitate rurală trebuie să existe centre comunitare unde oamenii să aibă acces, GRATUIT, la activităti și evenimente educaționale și culturale. Cei mai mulți oameni din rural sunt uitați de lume; sunt necitiți, neumblați, necultivați. Primarii au desființat casele de cultură și le-au transformat în cârciumi… Avem nevoie de centre de dezvoltare comunitară în toate zonele rurale. Guvernanții trebuie să aloce fonduri pentru astfel de locuri…”, a comentat artista pe contul său de Facebook.

„Și tot legat de “unde ești, mă?”, oare cum li se vorbește copiilor care sună la telefonul copilului sau celor care suna la linia de prevenție a suicidului ?… cum? Ar trebui ca toate aceste servicii publice să aibă niște audituri…”, a adăugat ea.

Citeşte şi:

Stenograma convorbirilor dintre 112 și Alexandra

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO

La 4 ani era declarată „cea mai frumoasă fată din lume”. Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste