De Cristian Anton,

Narcis Hogea spunea la lansarea fimului ”colectiv” că ”toți cei 64 de îngeri s-au dus din cauza corupției”. Tată lui Alex a vorbit despre trăirile sale legate de acest film.

”Emoții. Emoții foarte mari au fost și în momentul filmărilor, apoi și în momentul vizionării filmului. Deși l-am văzut de 3-4 ori, mai am nevoie să-l văd, mai am să primesc răspuns la câteva întrebări”, a declarat Narcis Hogea la Adriana Nedelea LA FIX.

Alex Hogea a murit la 19 ani, în urma incendiului de la Colectiv

Potrivit acestuia, ”acest film ne arată o legătură între două planuri. Un plan macro, al politicienilor români, în care există corupție, luptă pentru putere, orice altceva în afară de grija pentru oameni. Și planul micro, al nostru și al grijilor noastre de zi cu zi”.

Mergând pe această idee, ”ce trebuie să învățăm? Dacă înțelegem că acei politicieni care decid viața noastră depind de noi, atunci cred că câștigăm ceva. Trebuie să ne luptăm pentru binele nostru și al copiilor noștri”, crede Hogea.

”Când le-am spus jurnaliștilor străini că nu s-a făcut nimic în dosarul Colectiv, s-a lăsat tăcere. Cred că nivelul corupției este mai mare acum, dacă nimeni nu a plătit până acum”, a mai spus bărbatul, care susține că ”cei vinovați trebuie să plătească”.

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni
Recomandări

O femeie de 70 de ani cu COVID-19 a fost găsită moartă în casă de către îngrijitoarea ei, în Giulești. După 12 ore de sunat la DSP și Ambulanță, nu a fost ridicată de nimeni

 

Dar, ”așteptăm și așteptăm degeaba, nu se întâmplă absolut nimic”, constată, îndurerat, tatăl lui Alex.

”Din păcate, nu vedem nimic. Doar nepăsare, iar mai nou au început să aibă tupeu. Îi vedem pe Nicolae Bănicioiu, pe Raed Arafat, pe care îi considerăm vinovați, cum apar și spun că nu s-a întâmplat nimic”, a continuat Narcis Hogea.

Tatăl lui Alex a mai spus că ”filmul este puternic. Trebuie să înțelegem viața actuală, situația de acum și să veem dacă o putem schimba”.

Gâtuit de emoție, bărbatul a încheiat: Dacă Alex ar mai fi trăit, m-ar fi sunat după film și mi-ar fi spus «tată, trebuie să schimb ceva în viața mea».

Gâtuit de emoție, bărbatul a încheiat, cu lacrimi în ochi: Dacă Alex ar mai fi trăit, m-ar fi sunat după film și mi-ar fi spus «tată, trebuie să schimb ceva în viața mea».

Citeşte şi:

Șeful Consiliului Județean Brașov, politicianul PNL Veștea, fotografie alături de interlopul urmărit internațional, care își arată mușchii

Cazul fetei omorâte. Reţeaua de traficanţi de carne vie demantelată în Elveţia a fost eliberată de magistraţii români. Dosarul e de trei ani la DIICOT!

Ca să nu răspundă cetățenilor, primarul din Mizil a dat o hotărâre de aplicare originală a Legii informațiilor de interes public! Ce spune edilul și ce scrie în document

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă