De Cristian Otopeanu,

Astronauții Doug Hurley și Robert Behnken își continuă pregătirea pentru lansarea, în mai, la bordul navei SpaceX Crew Dragon – prima lansare a astronauților NASA pe o navă spațială americană după 10 ani.

Aceştia au declarat pentru CBS News că iau toate măsurile de precauție posibile pentru a se proteja pe ei înșiși, pe familiile lor și personalul NASA, a informat CBS.

„Trebuie să fim destepți cu privire la ceea ce facem și cum o facem și să urmăm protocoalele pe care medicii noștri de zbor și comunitatea medicală le-au stabilit”, a spus Hurley.

„Vom face ceea ce putem cât mai bine. Vom încerca să continuăm să ne antrenăm cât mai bine. Vom face lucrurile corecte și sperăm să ajungem la locul de lansare sănătoşi când vom face lansarea”, a adăugat el.

Citeşte şi:

LIVE UPDATE Coronavirus în lume | Numărul persoanelor infectate se apropie de 1,5 milioane, iar cel al deceselor a ajuns la 82.000

Un medic chirurg a scos la vânzare un pretins medicament împotriva coronavirus. Autoritățile trec rapid de la acuzații de „șarlatanie” la scuze de genul „s-a greșit, dar nu cu intenții rele”

Mărturia asistentei medicale care a tratat primul pacient cu coronavirus din Alba: „Repet la nesfârșit «Tatăl nostru»”!