De Cristina Scortariu,

In ultimii doi ani, Loteria Romana, filiala Suceava, ii are drept “clienti” la castiguri pe doi jucatori inraiti, care au reusit sa-si adjudece cinci autoturisme si cateva zeci de milioane de lei vechi.


Unul dintre abonatii la castiguri este Gheorghe Nichitoaiei, un sucevean care a castigat, in doar noua luni de zile, trei autoturisme. Celalalt sucevean peste care norocul a venit “buluc” este Vasile Solcanu, acesta reusind sa intre in posesia a doua autoturisme Dacia Logan si a 21 de milioane de lei vechi cu un bilet pe care a dat 380.000 de lei.

Gheorghe Nichitoaiei, cel care a reusit performanta de a parca in fata casei trei autoturisme in numai noua luni de zile, povesteste: “Primul meu castig a fost in aprilie 2004, cand, la tombola de Paste, am luat un Matiz. Trei luni mai tarziu, la tombola Litoralului, am luat o Dacie, dupa care, la tombola de Craciun, am intrat in posesia unei Dacia Solenza”.

Paradoxal e ca toate masinile castigate de Gheorghe Nichitoaiei au fost adjudecate prin intermediul unor lozuri necastigatoare. “Daca nu erau castigatoare lozurile trebuiau adunate cate cinci si trimise pentru aceste tombole speciale. Practic toate masinile au fost castigate cu aceste lozuri necastigatoare”,  ne-a spus amuzat Gheorghe Nichitoaiei.

“Dupa ce am intrat in posesia primei masini, am inceput sa joc si mai mult, deoarece devenisem foarte increzator in sansele mele. Norocul mi-a suras si a doua si a treia oara, asa ca am toate motivele sa joc in continuare”, spune abonatul de la castigurile Loteriei Romane. Acesta recunoaste ca investeste saptamanal cel putin un milion de lei vechi in jocuri de noroc, fiind de parere ca sansa trebuie “stimulata”.


Trei suceveni, milionari in euro la Loto 6/49


De la infiintare, tragerile Loto 6/49 au transformat trei suceveni din oameni simpli in milionari in euro. Dupa cum ne-a declarat Iulian Leonte, inspector organizare retea de vanzari in cadrul Loteriei Romane, filiala Suceava, primul mare castigator s-a inregistrat la tragerea de la cumpana dintre anii 2001 si 2002, cand un jucator din Climauti a reusit sa ghiceasca toate numerele extrase si sa intre in posesia a peste un milion de euro. “Castigatorul de atunci urma sa se casatoreasca in scurt timp. In semn de multumire ne-a invitat si pe noi la nunta”, isi aduce aminte Iulian Leonte.

A urmat, in anul 2003, un tanar de 17 ani, din localitatea Baia, care a castigat aproape doua milioane de euro, pentru ca ultimul mare castigator din judet sa fie un jucator din Vicovul de Jos. “Daca ar fi sa o luam logic, dupa timpul scurs de la ultimul castig, cred ca ar fi momentul ca inca un sucevean sa ghiceasca din nou cele sase norocoase”, crede Leonte.

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie