Mergi direct la conținut »
Neymar a fost acuzat că a violat o femeie în Paris. Starul brazilian neagă acuzațiile
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Neymar a fost acuzat că a violat o femeie în Paris. Starul brazilian neagă acuzațiile

Neymar a fost acuzat că a violat o femeie în Paris. Starul brazilian neagă acuzațiile

O femeie îl acuză pe Neymar, celebrul fotbalist de la Paris Saint Germain, că a violat-o la mijlocul lunii mai. Starul brazilian neagă acuzațiile și susține că a fost șantajat anterior de cea care susține că i-a fost victimă.

Femeia a depus o plângere la Santo Amaro, în Brazilia, și susține că violul s-a produs pe 15 mai, în Paris, scrie BBC News.

Potrivit acesteia, l-a cunoscut pe fotbalist pe Instagram și apoi a mers în Franţa pentru a-l întâlni. Fotbalistul i-a plătit biletul de avion din Brazilia în Paris și i-a plătit cazarea la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe, iar pe 15  mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce au fost cei doi un timp afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o.

Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Ulterior, pe site-ul oficial al fotbalistului brazilian a fost postat un comunicat de presă în care atacantul lui PSG neagă acuzațiile și susține că a fost șantajat de femeie.

“Astăzi (n.r. – sâmbătă) a apărut o ştire despre sportivul Neymar, acuzat de viol. Presupusa victimă chiar a înregistrat o plângere, dezvăluită în mare parte în presă.

Deşi a fost surprins de ştire, faptele le erau deja cunoscute sportivului şi stafului său, având în vedere faptul că în urmă cu câteva zile a fost victima unei tentative de şantaj din partea unui avocat din Sao Paulo, care, conform versiunii sale, reprezenta interesele presupusei victime.

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”
Recomandări

Un medic hematolog a izbucnit: ”România nu poate începe cel mai eficient tratament pe pacienții COVID-19 pentru că nu are un test”

 

Avocaţii sportivului au fost informaţi imediat şi de atunci au făcut paşii necesari.

Respingem total acuzaţiile nedrepte şi, mai presus, expunerea în presă a unei situaţii extrem de negativă.

Toate dovezile tentativei de şantaj şi ale faptului că nu a existat un viol vor fi prezentate Poliţiei”, se arată în comunicatul de pe site-ul neymaroficial.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de 3n310ta ?? ? neymarjr (@neymarjr) pe

Fotbalistul a postat pe Instagram un filmuleț în care spune: “Sunt acuzat de viol. Un cuvânt dur, o faptă foarte gravă. Voi ştiţi caracterul meu, natura mea. Ştiţi că nu aş face niciodată aşa ceva. Ceea ce s-a petrecut este total invers faţă de ce se spune. Este o relaţie între bărbat şi femeie, între patru pereţi. Ceva ce există în fiecare cuplu. Este trist să văd că lumea este aşa. Că sunt oameni care vor să profite, să şantajeze. Cu adevărat trist. Sper să justiţia va analiza mesajele şi va vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Fac acest video cu multă tristeţe. A fost o capcană şi am căzut în ea. Va fi o lecţie pentru mine”, a spus jucătorul.


Citește și: FOTOREPORTAJ DOCUMENTARIA / Blaj. Micul oraș din Alba se pregătește pentru marea vizită a Suveranului Pontif


 

Close
Închide
  Close