MENIU CAUTĂ
27 Feb. 2018 09:14

FOTO&VIDEO/ Ninsoarea și viscolul dau peste cap transportul feroviar în Gara de Nord. Întârzieri de zeci de minute

Distribuie

Ninsoarea și viscolul dau peste cap transportul feroviar în Gara de Nord. Trenurile care trebuie să sosească la București au întârzieri și de câteva zeci de minute. 

Codul portocaliu de ninsoare și viscol testează nervii bucureștenilor care vor să plece marți cu trenul din București sau își așteaptă rude sau cunoștințe în Gara de Nord. Din cauza vremii, trenurile au întârzieri de câteva zeci de minute. La ora 9:00, de exemplu, un tren care trebuia să vină din Giurgiu avea deja o întârziere de 145 de minute. Situația este însă ușor haotică în gară, pentru că multe trenuri nu au afișate pe panoul de informații linia de la care pleacă, deși trenurile sunt în stație.

Zăpada a acoperit totalitate peroanele. Angajații Gării de Nord, „înarmați' cu lopeți, au muncit din greu să curețe zăpada, pe care au încărcat-o într-un căruț. Zăpada care s-a topit a creat în stație adevărate bălți, iar oamenii trebuie să fie atenți, deoarece podeaua este alunecoasă și accidente grave se pot produce în orice clipă de neatenție.

Trenul pare să fie singura variantă pentru unii bucureștenii care vor să plece din Capitală și nu o pot face cu mașina, pentru că Autostrada Soarelui este complet închisă, începând de luni.

Marți dimineață, CFR Călători a anunțat că zeci de trenuri sunt anulate din cauza vremii.

România este în a doua zi de cor portocaliu de ninsori abundente, viscol și ger. Mai multe drumuri naționale sunt închise, precum și autostrăzile A2 și A4, în timp ce în mai multe județe, cursurile au fost suspendate și astăzi, din cauza vremii. 

Autostrăzile A2 și A4 sunt închise complet, încă de luni, din cauza ninsorii și a viscolului. De asemenea, circulația pe mai multe drumuri naționale din Teleorman, Giurgiu, Călărași, Constanța, Tulcea, Ilfov, Ialomița și Vrancea a fost întreruptă din cauza vremii.


Transferul contribuțiilor va reduce deficitul bugetului de pensii de la 13,5 miliarde lei la 4,6 miliarde lei, în 2018

Loading...
Comentarii