De Ana Hațeg,

La termenul de marți, actorul câștigător a premiului Oscar a apărut în sala de judecată în cătușe, flancat de avocații săi și o escortă de polițiști, scrie CNN.

Procurorii au adus noi acuzații la adresa lui Cuba Gooding Jr. Încă o femeie îl acuză pe acesta că a atins-o ”pe fese” fără acordul său și a făcut comentarii sexuale la adresa sa în timp ce se aflau într-un restaurant din New York, anul trecut în luna octombrie.

În prezent, în rechizitoriul procurorilor sunt trecute patru acuzații.

Marți, avocații actorului au cerut instanței să separe noile acuzații de cele vechi și să le judece separat, dar solicitarea lor a fost respinsă.

Alte douăsprezece femei s-au prezentat afirmând că actorul a comis „fapte similare”, arată biroul procurorului raional. Acuzațiile datează încă din 2001 și au avut loc în California, New York, Nevada, New Mexico și Texas.

Femeile îl acuză pe actor că le-a atins, pipăit, sărutat, mușcat sau lins fără acordul lor.

Avocații lui Gooding Jr. spun că în cazurile în care persoane cunoscute sunt acuzate de ceva, mereu se găsesc oamenii care să facă acuzații pentru a profita de notorietatea acuzatului și a încerca să se facă cunoscuți.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

Avocatul Mark Heller a adăugat că este ”șocat”, ”revoltat” „indignat” și „absolut nemulțumit” să constate că procurorii au continuat urmărirea penală în aceste „cazuri incredibile”. El a solicitat presei să ceară procurorului districtual să facă publice înregistrările video care surprind presupusele fapte ale clientului său.

Dacă este găsit vinovat, Cuba Gooding Jr. poate primi până la un an de închisoare. Următoarea audiere este programată pentru 13 decembrie.

Citeşte şi:

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

Cum a fost eliberat un triplu criminal condamnat pe viață. A ieşit din închisoare fără măsuri de supraveghere!

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»
GSP.RO

Ce faceau in castel Ilie Năstase si Albert de Monaco. Prințul mereu ii spunea: «Dacă află tata, ne omoară pe amândoi!»

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală