Mergi direct la conținut »
Noi detalii despre Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu, găsit spânzurat
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Noi detalii despre Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu, găsit spânzurat

Fostul model, Constantin Toma, a fost găsit fără suflare, în luna noiembrie a anului trecut, în locuința lui, după ce s-a spânzurat. Tânărul nu a fost nici acum condus pe ultimul drum și asta pentru că familia nu crede că acesta s-a sinucis.

Ancheta este în continuare în desfășurare. Trupul neînsuflețit se află în continuare la morga din Ploiești, după cinci luni de la moartea sa. Autoritățile încă nu au finalizat ancheta, iar motivul este faptul că familia tânărului susțin că modelul  nu s-a sinucis, ci a fost omorât. Rudele susțin că există probe potrivit cărora pe trupul lui Constantin Toma au existat urme de sânge, dar și urme de violență în casă, scrie Adevărul.ro.

Mama tânărului de 24 de ani crede că băiatul său a fost mai curând omorât, fie dintr-un accident, fie intenționat, apoi cineva a mușamalizat probele. De altfel, din ceea ce spune familia, rezultă că băiatul se învârtea într-un cerc de amici, dintre care unii erau mai dubioși. Tatăl lui Constantin a murit în urmă cu 2 ani, din cauza unei boli incurabile, iar familia lui are afaceri importante în țara africană. Unii dintre prietenii lui Constantin Toma știau că acesta urma să primească 40.000 de dolari în luna octombrie. Constantin Toma, un fost model de doar 24 ani, care a colaborat cu Cătălin Botezatu, a fost găsit fără suflare în locuința sa din Ploiești, zilele trecute.

Citește și

Aventurile fabuloase ale antrenorului de tenis Iulian Vespan. A fugit în Italia cu Adrian Voinea și a salvat-o de la moarte pe Alisa Kleybanova

Close
Închide
  Close