Mergi direct la conținut »
FOTO | Noi imagini cu Elena Udrea după eliberarea din închisoare. Alături de iubit și fiică, pe străzile din Costa Rica
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > FOTO | Noi imagini cu Elena Udrea după eliberarea din închisoare. Alături de iubit și fiică, pe străzile din Costa Rica

FOTO | Noi imagini cu Elena Udrea după eliberarea din închisoare. Alături de iubit și fiică, pe străzile din Costa Rica

Adrian Alexandrov a publicat pe Facebook o fotografie făcută în oraşul San Jose, Costa Rica, alături de fiica lui de patru luni, Eva Maria. Într-o altă imagine postată pe rețeaua de socializare apare și Elena Udrea. 

„My girl, Eva Maria”, a scris iubitul Elenei Udrea în dreptul fotografiei în care apare împingând căruciorul în care se află fiica lui.

Într-o a doua fotografie apar Udrea şi Alexandrov în timp ce o plimbă pe Eva Maria pe străzile din San Jose. Aceasta este prima imagine cu fostul ministru după mai mult de o lună în care nu a mai fost văzută în public.

Pe 3 octombrie Elena Udrea a fost reținută de Interpol, fiind încarcerată în închisoarea El Buen Pastor. Fostul ministru al Turismului a cerut azil politic în Costa Rica. Ea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost pusă în libertate de Crăciun, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei şi eliberarea acesteia până la soluţionarea efectivă a contestaţiei. O decizie similară a fost luată și pentru Alina Bica.

FOTO FACEBOOK 


Bolizi de lux și supermodele! Cine este Dragoș Săvulescu, multimilionarul excentric fugit din România. Este căutat în toată Europa, după ce a fost condamnat în Dosarul Retrocedărilor


Close
Închide
  Close