Mergi direct la conținut »
Nokia 3310 a fost relansat oficial. Cum arată telefonul Galerie foto
3imagini

Nokia 3310 a fost relansat oficial. Telefonul considerat cel mai fiabil și cel mai rezistent din istorie a fost prezentat la târgul de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona.

Nokia 3310 a fost relansat într-o versiune modernă, însă asemănările cu versiunea lansată în urmă cu 17 ani se pot observa foarte ușor. Astfel, noul model păstrează aceeași formă, însă e mai subţire şi mai uşor. De asemenea, noul Nokia 3310 renunță la vechiul ecran monocrom și introduce un ecran color mult mai mare decât cel original. Noul display are diagonala de 2,4 inci și rezoluția de 320 x 240 pixeli, potrivit playtech.ro.

Devenit celebru pentru rezistența bateriei sale, Nokia 3310 a fost relansat acum cu o baterie care poate rezista până la o lună. Bateria poate fi scoasă, iar încărcarea se face acum prin intermediul unui port Micro USB. Telefonul are și o cameră foto de 2 megapixeli.

Noua versiune măsoară 115 x 51 x 12.8 mm şi are 79,6 grame, mult mai uşor decât originalul care cântărea 133 de grame. O altă deosebire faţă de telefonul lansat în 2000 este suportul dual SIM.

Noul Nokia 3310 va intra pe piaţă în al doilea trimestru al anului.

O bucurie pentru fanii telefonului, Nokia 3310 a fost relansat și cu celebrul joc Snake.

Preţul e accesibil – 59 de euro, iar telefonul va fi disponibil în şase culori.

În cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congress de la Barcelona, Samsung a prezentat trei noi tablete – Galaxy Tab S3, Galaxy Book 10 şi Galaxy Book 12 – însă compania nu a dat informații referitoare la prețul dispozitivelor și disponibilitatea lor.

Galaxy Tab S3

Galaxy Tab S3

FOTO: EPA

Close
Închide
  Close