De Valentina Postelnicu,

La reuniune ar urma să fie prezentă şi Viorica Dăncilă, fostul preşedinte al partidului, căreia i s-a dat funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei a PSD.

Este prima şedinţă de la demisia în masă a fostei conduceri, în frunte cu Viorica Dăncilă, în urma rezultatului slab de la alegerile prezidenţiale.

La şedinţa PSD ar urma să fie discutată şi situaţia lui Niculae Bădălău, care a făcut declaraţii tendenţioase la adresa diasporei dar şi conflictul dintre Mihai Fifor şi Eugen Teodorovici.

De altfel, fostul preşedinte executiv al PSD, Eugen Teodorovici a anunţat că va ataca în instanţă votul din ultimul Comitet Executiv Naţional al partidului.

Noua conducere a Partidului Social Democrat, care are ca mandat organizarea Congresului din luna februarie, este formată din
Marcel Ciolacu, preşedinte interimar al partidului, Paul Stănescu, secretar general interimar şi mai mulţi vicepreşedinţi, numiţi în funcţie de rezultatul de la scrutinul din 24 noiembrie.

Astfel, din conducerea interimară a PSD fac parte: Aladin Georgescu, Adrian Gâdea, Mihai Veber, Niculae Bădălău, respectiv Gabriel Zetea şi Radu Moldovan, Vasile Gliga, Laurenţiu Nistor, Claudiu Manda, Doina Federovici, Dragoş Benea, Dan Nica, Marian Pavel, Gabriela Firea şi Gabriel Mutu.

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente
GSP.RO

Premieră mondială! Anunțul făcut de Marian Drăgulescu în urmă cu câteva momente

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci
HOROSCOP

Horoscop 6 decembrie 2019. Este o zi dificilă pentru Raci