Toata presa s-a intrebat in ultimele zile ce se intampla cu ”mirii anului 2003”,  Ioana (29 de ani)  si solistul formatiei Proconsul, Bogdan (38 de ani), daca cei doi vor divorta sau nu. Zvonurile au circulat cu o repeziciune incredibila, fiind care mai de care mai contradictoriu. Libertatea a reusit ieri sa vorbeasca cu fiica cea mare a presedintelui.


Prin intermediul cotidianului nostru, Ioana Basescu Marin si-a prezentat punctul de vedere: “Nu mi-am retras cererea de divort si nici nu am de gand sa fac acest lucru. Nu pot sa va spun mai multe despre motivele acestui gest. Pot preciza ca nu am depus nici o cerere de suspendare a procesului. Pana acum nu am vorbit cu nici o persoana din presa.

Concret, pot sa va spun doar ca nu am de gand sa renunt la divort”, ne-a spus Ioana Basescu. Fiica presedintelui s-a aratat nemultumita ca presa nu a intrebat-o nimic legat de acest subiect. “Nu vreau sa comentez care sunt motivele mele, dar consider ca ar fi trebuit sa fiu si eu intrebata”, ne-a mai spus Ioana Basescu. Care a precizat pentru reporterii Libertatii ca doreste ca viata sa particulara sa nu fie subiect de presa.

In urma cu circa o luna, Ioana Basescu a inaintat Ju-decatoriei sectorului 1 o cerere de divort, prezentand ca motiv neintelegerile din cuplu. Dupa o prima runda in fata judecatorilor,  Ioana si Bodo au aparut impreuna, in mai multe randuri, la cumparaturi si in mai multe locuri publice, unde s-au purtat ca doi indragostiti. 


Adriana Saftoiu: „Cuplul are dreptul la discretie”

Purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, consilierul Adriana Saftoiu, a declarat ieri ca, din informatiile pe care le detine, Ioana Basescu nu si-a retras cererea de divort. “Din ceea ce stiu eu, asa este. Presa s-a grabit sa spuna ca si-a retras cererea, sa faca asemanari cu alt cuplu”, a afirmat Adriana Saftoiu.  Consilierul  prezidential a precizat ca nu stie motivele acestui divort si a sustinut ca, asa cum alti oameni de stat au dreptul la discretie, si fiica presedintelui are acest drept.


 

Urmărește-ne pe Google News