De Petre Dobrescu,

Joseph Yew și Kang Ting și-au petrecut vacanța de Anul Nou acasă la părinții lui Kang, în Hunan, provincie învecinată cu Hubei, unde a izbucnit epidemia de coronavirus, care până acum a făcut 563 de victime.

Cuplul s-a întors acasă pe 30 ianuarie, pe 2 februarie urmând să aibă loc nunta lor, la M Hotel Singapore, însă… surpriză: rudele și prietenii au început să se scuze pe ultima sută de metri că nu mai pot onora invitația, unii dintre ei recunoscând direct să se tem să nu se îmbolnăvească de coronavirus.

“Am vrut să amânăm petrecerea, însă cei de la hotel ne-au refuzat. Ne-au spus că totul a fost deja aranjat și nu mai poate fi reprogramat. A  trebuit să mergem înainte cu planurile și să căutăm o soluție care să împace pe toată lumea”, au spus mirii, conform bbc.com.

Iar soluția a fost ca ei să nu participe la petrecere!

Le-am spus invitaților că facem o videoconferință ca să ne vedem unii pe ceilalți și să petrecem, împreună, chiar dacă nu suntem împreună.

Joseph Yew, mirele:

Nunta a fost transmisă live, rudele și prietenii celor doi petrecând în restaurantul închiriat de cuplu pentru nuntă, iar mirii și părinții lui Joseph – ai ei nu au putut călători din China la Singapore, din cauza restricțiilor –  au urmărit totul pe laptop.

Mirii, în camera de hotel de unde au urmărit petrecerea lor de nuntă / Foto: Joseph Yew

Părinții mei nu au fost prea încântați la început, de până la urmă au înțeles situația și s-au simțit bine.

Joseph Yew, mirele:

Mirii au ciocnit șampanie în camera de hotel și au ținut un toast transmis live invitaților care petreceau în restaurantul hotelului.

Le-am mulțumit că au venit și le-am urat petrecere frumoasă. Ne pare un pic rău că n-am fost acolo, însă nu aveam altă soluție.

Joseph Yew, mirele:
Citeşte şi:

O nouă alertă meteo | Cod portocaliu de ninsori în 18 județe

ÎNREGISTRĂRI AUDIO | Cum sunt tratați copiii de 8 ani dintr-o clasă: „Ia dă-ți o palmă în capul ăla sec! Dă-ți o palmă așa în cap!”

Consultările de la Cotroceni s-au încheiat. Propunerile de premier sunt Remus Pricopie (PSD-Pro România), Ludovic Orban (PNL) şi Dacian Cioloş (USR)

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO
Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite
HOROSCOP
Horoscop 28 mai 2020. Taurii se grăbesc să tragă concluzii greșite