MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 12:32

LIVE VIDEO | Nunta regală a prințesei Eugenie cu Jack Brooksbank. Imagini cu mireasa

Distribuie

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a Marii Britanii, și Jack Brooksbanck se căsătoresc astăzi, în a doua nuntă regală a anului după ce a prințului Harry cu Meghan Markle. Cei 850 de oaspeți care vor asista la ceremonia din St. George Chapel de la Windsor au sosit și asistat la ceremonia religioasă.

UPDATE ora 15:00: Ceremonia religioasă s-a încheiat. Mirii și invitații lor se retrag pentru a se pregăti recepția pe care o va oferi Familia Regală a Marii Britanii. La fel ca la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, cei doi au urcat într-o caleașcă, imediat după slujba religioasă, pentru a saluta mulțumea adunată pe străzile din Windsor.

De altfel, s-au aflat detalii și despre rochia miresei, care a fost concepută de casa de modă londoneză Peter Pilotto.

UPDATE ora 12:59: Ultima sosită este Prințesa Eugenie, mireasa. Însoțită de tatăl ei, Ducele de York, Prințul Andrew, ea a ieșit din mașină poartând o rochie superbă, cu o trenă lungă de câțiva metri.

Update ora 12:52: La capela St. George, de pe domeniul castelului Windsor, a sosit Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, alături de soțul ei, Prințul Philip. Regina este bunica prințesei Eugenie.


Printre oaspeții așteptați la ceremonia de la Windsor se numără, pe lângă membri familiei regale, și nume celebre precum Robbie Williams și soția Ayda Field, cântăreața Ellie Goulding și modelul Cara Delevingne. De asemenea, Cindy Crawford, David și Victoria Beckham, cântărețul James Blunt și soția sa Sofia Wellesley, precum și cuplul George și Amal Clooney sunt așteptați să participe la ceremonie.

Unii oaspeți au sosit deja, inclusiv modelele Naomi Campbell și Pixie Geldof, comedianul Jimmy Carr și David Emanuel – care au proiectat rochia de mireasă a prințesei Diana.Iată tot ce trebuie să știi despre nunta lui Eugenie.

Alți 1.200 de membri ai publicului selectați prin vot vor asculta o difuzare live în zona castelului, iar mii vor privi din afară.

Cine este prințesa Eugenie

Eugenie este nepoata reginei Elizabeta a II-a a Marii Britanii, fiind a doua fiică a prințului Andrew, duce de York, și a lui Sarah Ferguson, ducesa de York.

În vârstă de 28 de ani, prințesa Eugenie este a noua în linia succesiunii la tron, după sora sa Beatrice, tatăl său, ducele de York, prințul Harry, cei trei copii ai ducilor de Cambridge – George, Charlotte și Louis -, prințul William și prințul Charles.


Citește și: Cât de buni sunt românii când ajung într-un mediu sănătos! La 23 de ani, angajată la The New York Times!


 

Citește mai multe despre jack brooksbank și Windsor pe Libertatea.

Comentarii