MENIU CAUTĂ

Nuțu Cămătaru, eliberat condiționat. Decizia luată de Judecătoria Găești nu a fost contestată!

Distribuie

Cunoscutul interlop bucureștean Nuțul Cămătaru, pe numele său real Ion Balint, urmează să fie eliberat, marți, după ce magistrații Judecătoriei Găești, județul Dâmbovița, au admis cererea de eliberare condiționată.

Nuțu Cătămaru a fost închis în octombrie 2018 pentru șantaj, după ce a fost condamnat la 5 ani și 11 luni de închisoare, scrie Mediafax.

Judecătoria Găești a admis „propunerea de liberare condiţionată formulată de Comisia de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Găeşti pentru condamnatul Balint Ion, Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Balint Ion”.

Surse judiciare citate de Mediafax au declarat că Nuțu Cămătaru, va fi pus în libertate marți, după ce sentința dată de instanță nu a fost contestată.

Ion Balint era închis din octombrie 2018 pentru şantaj, având o pedeapsă de 5 ani şi 11 luni de închisoare. În data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de apărătorii săi.


Citește și: EXCLUSIV. Un om de afaceri neamț, simpatizant #rezist, și un arhitect acuză cea mai reputată revistă de business din Germania că a inventat citate într-un articol dur la adresa României!


 

Citește mai multe despre Nuţu Cămătaru pe Libertatea.

Comentarii