Mergi direct la conținut »
UPDATE / Dosar penal după ce o adolescentă din Sibiu a căzut de pe acoperișul unui bloc, în timp ce își făcea un selfie. Pelerinaj la locul tragediei
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE / Dosar penal după ce o adolescentă din Sibiu a căzut de pe acoperișul unui bloc, în timp ce își făcea un selfie. Pelerinaj la locul tragediei

UPDATE / Dosar penal după ce o adolescentă din Sibiu a căzut de pe acoperișul unui bloc, în timp ce își făcea un selfie. Pelerinaj la locul tragediei

Tragedie la Sibiu, miercuri seară. O adolescentă în vârstă de 15 ani a murit după ce a căzut de la înălțime, în timp ce își făcea un selfie. Fata, însoțită de mai mulți prieteni, s-au urcat pe acoperișul unui bloc de 10 etaje din centrul orașului. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz. 

UPDATE 17 martie, ora 17:30 Locul tragediei din blocul turn a devenit zonă de pelerinaj pentru prietenii, colegii și apropiații Denisei Voilean. Aceștia au aprins lumânări, i-au dus flori, ciocolată și au vărsat o lacrimă în memoria adolescentei care miercuri seară a căzut în gol mai bine de nouă etaje.

 

Și Sebastian Marcovici, un fotograf profesionist din Sibiu, atrage atenția asupra riscurilor la care se expun tinerii în încercarea de a face fotografii reușite. Însă, spune el, ar trebui ca siguranța să fie prioritară. Fotograful precizează că ar trebui să învățăm ceva în urma tragediei în care tânăra Denisa Voilean și-a pierdut viața.

Sebastian Marcovici îi dedică tinerei o fotografie.

UPDATE 16 martie, ora 18:00  Denisa, adolescenta de 15 ani care a căzut miercuri de pe blocul turn de pe Bulevardul Vasile Milea din Sibiu, s-a așezat pe marginea blocului, cu picioarele în afară. Balustrada, care era fixată pe exteriorul blocului, a cedat și în cădere a tras-o după ea pe copilă, spun reprezentanții Poliției Sibiu, conform tribuna.ro. Potrivit Poliției, detaliile asupra modului în care a  căzut copila au reieșit în urma audierilor care au avut loc în cursul nopții de miercuri spre joi.

UPDATE 16 martie, ora 11:45  Poliţiştii au audiat mai multe persoane în timpul nopţii de miercuri spre joi, oamenii legii deschizând un dosar de cercetare penală pentru infracţiunea de ucidere din culpă.

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!
Recomandări

Tolo: Ce se întâmpla dacă Bănicioiu făcea lucrări stomatologice în același timp în care el, ca ministru, schimba legea pentru ca spitalul unde lucra să ia mai mulți bani de la stat?!

Miercuri seară, Denisa, o tânără de 15 ani din Sibiu, a intrat într-un bloc din centrul Sibiului, însoțită de alți șapte prieteni. Au spart poarta care ducea spre acoperiș, iar acolo s-a petrecut tragedia. Fata a căzut în timp ce își făcea un selfie și a murit pe loc.

Un locatar al blocului, citat de Ora de Sibiu, a spus că se întâmplă frecvent ca ușa să fie ruptă de tinerii care vor să ajungă pe acoperișul clădirii.

Foto: Ora de Sibiu

Inițial s-a scris că adolescenta s-a sprijinit de balustrada balconului de la etajul nouă, iar aceasta s-a rupt. Fata a căzut în gol, iar echipele de intervenţie nu au mai putut face altceva decât să constate decesul.

O adolescentă din Sibiu a murit pentru un selfie. A căzut de la etajul 9

Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, a declarat că Poliţia a început cercetările în acest caz.

Cazurile tinerilor care își pun viața în pericol pentru un selfie se înmulțesc în ultima perioadă. Recent, un tânăr s-a electrocutat pentru că a ținut să se fotografieze pe podul feroviar din parcul Herăstrău, lângă linia de înaltă tensiune.

Anul trecut, o adolescentă din Vâlcea a murit din cauza unei fotografii. A ieşit pe trapa autoturismului pentru a se poza, șoferul a pierdut controlul volanului, iar tânăra a fost prinsă între autoturism și pământ.

În 2015, o tânără din Adjud a fost grav rănită după ce s-a urcat pe un tren, pentru a-și face un selfie, s-a apropiat prea mult de linia electrică și s-a electrocutat.

foto: tribuna.ro

Close
Închide
  Close