MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 15:15

O badantă româncă a avut un șoc: bătrânul pe care îl îngrijea s-a sinucis!

Distribuie

O îngrijitoare de origine română care îngrijea un bătrân Chiaravalle, din Ancona, Italia, a trecut prin momente teribile vineri.

Femeia a a anunțat mers la serviciu ca în orice zi obișnuită, dar ce s-a întâmplat n-a fost deloc obișnuit, a anunțat rotalianul.com, citând Corriere Adriatico.

Femeia a ieșit din casa unde presta servicii de asistență pentru un bătrân italian, în vârstă de 89 de ani, iar pensionarul atât a așteptat și s-a aruncat de la balconul casei sale.

A mai astfel de tentative

Era în jurul orei 11:00 când bătrânul s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său, situat la etajul al patrulea al unei clădiri din Via Della Pace. Italianul și-a pierdut viata instantaneu.

Femeia româncă tocmai ieșise pentru a merge la cumpărături și pentru a lua de la medic o rețetă pentru bătrânul pe care îl îngrijea.

Când a rămas singur, bătrânul nu a ezitat să își ia viața aruncându-se de la balcon. Vecinii spun că bărbatul, care avea trei fii, nu a fost la primul său gest de acest fel, ci a mai încercat să își ia viața și în trecut.


Cum se tergiversează un accident grav: poliția a cerut de la Garda de Mediu un număr de mașină greșit! În loc de MH, a întrebat de MM, iar Garda a răspuns: „Nu e mașina noastră!”

Citește mai multe despre batran, Italia și sinucis pe Libertatea.

Comentarii