Mergi direct la conținut »
O bătrână din Dolj a găsit pe o stradă din Craiova o pungă cu peste 13.000 de lei. Ce s-a întâmplat cu banii
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O bătrână din Dolj a găsit pe o stradă din Craiova o pungă cu peste 13.000 de lei. Ce s-a întâmplat cu banii

O bătrână din Dolj a găsit pe o stradă din Craiova o pungă cu peste 13.000 de lei. Ce s-a întâmplat cu banii

O bătrână de 83 de ani, din comuna doljeană Mischii, a găsit recent o pungă de plastic cu suma de 13.400 de lei pe o stradă din Craiova. Femeia s-a dus imediat la prima secție de poliție și a predat banii oamenilor legii.

De Dragoș Tănase,

„La sediul Secţiei 3 Poliţie Craiova s-a prezentat o femeie de 83 de ani, din comuna Mischii, sat Călineşti. Aceasta le-a declarat poliţiştilor faptul că, în ziua de 21 iulie, pe strada Stejarului din Craiova, a găsit într-o pungă de plastic suma de 13.400 de lei“, au explicat agenții care au preluat punga cu bani.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani din comuna Galicea Mare, același județ, pierduse punga și banii proveneau din subvenţia pentru unele terenuri agricole ce aparțineau acestuia.

Bărbatul care a pierdut banii a fost invitat la sediul Secţiei 3, unde i-a fost restituită întreaga sumă de bani, relatează Gazeta de Sud.

„Acesta i-a mulţumit femeii pentru spiritul civic de care a dat dovadă. De asemenea, poliţiştii au felicitat-o pentru gestul său, încurajând un astfel de comportament de normalitate“, au mai explicat poliţiştii.

Bătrâna care a găsit banii, alături de un polițist și bărbatul care i-a pierdut (FOTO: gds.ro)

Află ce au făcut doi tineri britanici care, anul trecut, au găsit o pungă cu bani în timpul vacanței din Creta!

FOTO principal: Arhivă

Close
Închide
  Close