Mergi direct la conținut »
O bunică și-a lăsat iubitul pedofil să-i abuzeze nepoata de nici doi ani. Și apoi a mai făcut un gest șocant
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O bunică și-a lăsat iubitul pedofil să-i abuzeze nepoata de nici doi ani. Și apoi a mai făcut un gest șocant

O bunică și-a lăsat iubitul pedofil să-i abuzeze nepoata de nici doi ani. Și apoi a mai făcut un gest șocant

O bunică din Australia a lăsat-o pe nepoata sa, în vârstă de 20 de luni, să fie abuzată de noul ei iubit, care i-a dezvăluit că este obsedat sexual de fetițe. Femeia de 47 de ani, din Adelaide, al cărei nume nu a fost dezvăluit, chiar l-a urmărit pe partenerul său, Shane Alan Hartley, în vârstă de 35 de ani, cum abuza sexual copilul.

Bunica a fost decăzută din drepturi și condamnată luni, 15 octombrie, la patru ani și patru luni de închisoare. Femeia va avea dreptul la eliberare condiționată în decembrie 2021. Judecătorul Liesl Chapman a descris fapta ei ca fiind una „nesăbuită” și „dezgustătoare”, potrivit dailymail.co.uk, care citează Adelaide Now.

„Cine ar fi crezut că o bunică ar putea lăsa să se întâmple asemenea lucruri cu nepoata sa?”, a întrebat, retoric, judecătorul Chapman.

Copilul a fost abuzat atât de grav încât se trezește noaptea urlând, are o reacție violentă la schimbatul de scutece și refuză să intre într-o cameră în care se află persoane de sex masculin”, a completat acesta.

În schimb, Hartley va petrece cel puțin 10 ani și 2 luni de închisoare, pentru abuzul copilului și distribuirea materialului de exploatare a copilului, trimis la aproape 100 de pedofili din întreaga lume.

El a fost arestat anul trecut, pe 23 august 2017, iar poliția a găsit sute de videoclipuri și imagini cu materiale de exploatare a copiilor. Ei au găsit, de asemenea, dovezi virtuale prin care se dădea drept adolescent, în încercarea de a obține fotografii goale de la fete adolescente.

Hartley, care se află deja în registrul infractorilor sexuali, a fost declarat un infractor grav recidivist. El fusese condamnat inițial la mai mult de 13 ani de închisoare, dar pedeapsa i-a fost redusă cu un an, după ce a făcut o mărturie împotriva unui pedofil din Canada.

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP
Recomandări

Grupul de Înmormântare Strategică spune că a greșit decedații de COVID-19 din București din cauza “unor deficiențe tehnice” la DSP

 

Cei doi s-au cunoscut în 2017, prin intermediul rețelelor de socializare, iar Hartley i-a spus femeii mai în vârstă că era interesat sexual de fetițe.

El a cerut fotografii sexuale explicite ale nepoților femeii, în vârstă de 20 de luni și 1 an, pe care ea a fost de acord să le trimită.

Judecătorul a spus că totul a fost premeditat, din partea femeii, deoarece bunica i-a dat de bunăvoie copilul la Hartley, știind că va fi abuzată sexual.

În schimb, judecătorul Chapman a spus că părinții nu au fost de vină, deoarece aveau tot dreptul să își pună încrederea în bunica biologică a copilului.

În România, senatorii sunt de acord cu înfiinţarea Registrului naţional al pedofililor. Statistică îngrozitoare: La fiecare patru zile un minor este agresat sexual de către un membru al familiei.

FOTO – ARHIVĂ


Citește și… VIDEO/ Iuliana Marciuc a făcut schimbări în… clasamentul iubirii


 

Close
Închide
  Close