Mergi direct la conținut »
O capră neagră a fost împușcată de braconieri în Parâng. Doi români și doi austrieci, prinși de jandarmi Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O capră neagră a fost împușcată de braconieri în Parâng. Doi români și doi austrieci, prinși de jandarmi

O capră neagră a fost împușcată de braconieri în Parâng. Doi români și doi austrieci, prinși de jandarmi

Jandarmii din județul Hunedoara au prins doi români și doi austrieci care aveau în mașina în care se aflau o capră neagră împușcată. Aceștia aveau, de asemenea, arme de vânătoare, fără a deține autorizație.

O patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng a fost sesizată, vineri, despre faptul că o mașină suspectă cu numere străine se afla în zona Coriciu din Masivul Parâng, notează Mesagerul Hunedorean.

Jandarmii au luat legătura cu paznicul de vânătoare de la Ocolul Silvic Petroşani şi s-au deplasat spre zona de unde au primit alerta.

„În jurul orei 15.20 au oprit o maşină de teren pe drumul forestier din zonă. În autoturism se aflau patru persoane de sex masculin, doi cetăţeni români şi doi cetăţeni străini, care aveau asupra lor 2 arme de vânătoare. De asemenea, în maşină au găsit şi o capră neagră împuşcată. Aceştia nu deţineau autorizaţie de vânătoare”, se arată în comunicat al Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara.

Cei patru bărbaţi au fost duşi la Poliţie pentru audieri şi vor fi cercetaţi pentru braconaj.


Citește și În ce țară trebuie să te muți pentru a avea un salariu mediu de peste 200.000 de dolari pe an


 

Close
Închide
  Close