Mergi direct la conținut »
Ştiri Libertatea > Ştiri > Apariție „macabră” într-o casă nelocuită din Gorj. De ce a pus proprietarul un schelet în balconul locuinței

Apariție „macabră” într-o casă nelocuită din Gorj. De ce a pus proprietarul un schelet în balconul locuinței

O casă nelocuită din Gorj este apărată de un schelet. Localnicii din orașul Târgu-Cărbunești, județul Gorj, au în fața ochilor o priveliște șocantă, atunci când merg către spitalul din localitate sau către stadion.

Proprietarul ar fi amplasat la etajul locuinței acel schelet, cel mai probabil cu scopul de a-i ține departe pe hoți. Cu toate acestea, oamenii sunt revoltați de gestul acestuia și tot nu își explică de ce nu iau măsuri mai „ortodoxe”, în acest sens, cum ar fi o alarmă sau camere video de supraveghere.

„Din câte știu, casa a fost a directorului spitalului și ar fi vândut-o unei alte persoane. Scheletul a fost mai întâi afară, în curte, întins pe un pat, acum e agățat la etaj, arătând degetul mijlociu. De mult ziceau că fac aici o școală de asistente, e posibil să fi făcut practică și așa să fi ajuns scheletul acolo. Oricum, nu mi se pare normal. Pe aici trec și copiii, pentru a merge la stadion și sunt de-a dreptul șocați”, a spus un localnic, revoltat de această situație, pentru gorj-domino.ro.


Citește și: Vodafone concediază 1.700 de angajați pentru a-i înlocui cu roboți. Mulți dintre ei vor fi din România (Financial Times)


 

Close
Închide
  Close