O centrală nucleară a organizat un concurs de costume de baie pentru a găsi o stagiară

26 iunie 2017 14:39

O centrală nucleară din Republica Cehă a organizat un concurs inedit pe pagina sa de Facebook pentru a găsi o nouă stagiară. Instituția a publicat fotografii cu zece tinere îmbrăcate doar în costum de baie, iar oamenii erau îndemnați să acorde un „like” favoritei. Tânăra care strânge cele mai multe astfel de „voturi” câștiga un internship de 14 zile la centrala nucleară.

Centrala nucleară Temelin, care se află la aproximativ 90 de kilometri de granița cu Germania, a organizat o ședință foto cu cele zece tinere dornice să învețe mai multe detalii despre această industrie. Îmbrăcate doar în costum de baie, tinerele au pozat într-un turn de răcire, care a fost închis pentru mentenanță.

Ulterior, fotografiile au fost publicate pe pagina de Facebook a centralei, iar internauții erau îndemnați să-și aleagă „stagiara” preferată. În schimb, câștigătoarea ineditului concurs primea un internship de 14 zile.

Concursul a stârit o mulțime de comentarii negative pe rețeaua de socializare. „Competiția întrece limitele eticii. În 2017, mi se pare incredibil că cineva ar putea să câștige pe plan profesional cu aspectul său”, a afirmat un avocat pentru drepturile omului.

Tânăra care a primit cele mai multe voturi

În urma criticilor, centrala nucleară și-a cerut scuze și a afirmat că tuturor celor zece tinere li s-a oferit un internship.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro