Mergi direct la conținut »
O cisternă cu benzină a luat foc în Prahova. Tragedie evitată cu ajutorul unui pompier aflat în timpul liber Galerie foto
3imagini
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O cisternă cu benzină a luat foc în Prahova. Tragedie evitată cu ajutorul unui pompier aflat în timpul liber

O cisternă cu benzină a luat foc în Prahova. Tragedie evitată cu ajutorul unui pompier aflat în timpul liber

A fost pericol de explozie în județul Prahova, după ce o cisternă încărcată cu aproape 10 tone de benzină și peste o tonă de motorină a luat foc. Incendiul a fost stins, până la sosirea pompierilor, de șoferul vehiculului și de mai mulți oameni, printre aceștia și un pompier aflat în timpul liber.

Incendiul a izbucnit în Podenii Noi, județul Prahova, în apropierea postului de Poliție din localitate, notează ziarulincomod.ro.


Citește și EXCLUSIV. Răsturnare de situație în cazul Boureanu. Unii dintre polițiștii-martori și-au schimbat mărturiile!


Potrivit ISU Prahova, cisterna, care transporta 9.500 de litri de benzină și 1.200 de litri de motorină, a luat foc în zona motorului și a țevii de eșapament.

„Incendiul a fost lichidat deja cu stingătoarele cisternei şi cu ajutorul unor participanţi auto”, a precizat ISU.

sursă foto: observatorulph.ro

Potrivit observatorulph.ro, o tragedie s-ar fi putut produce dacă un pompier la ISU Prahova, aflat în timpul liber, nu ar fi intervenit. Plt.maj. Alin Ionică (foto), împreună cu un prieten și cu șoferul autocisternei, au reușit să stingă focul cu ajutorul extinctoarelor din mașina personală. Apoi, au folosit găleți cu apă pentru a răci zona distrusă.

Echipajele de pompieri sosite la fața locului pentru a supraveghea zona și pentru a preveni reizbucnirea incendiului.

sursă foto: ziarulincomod.ro


Citește și Denisa Manelista, îngropată în zi de sărbătoare. Semnificație deosebită pentru familiile greu încercate


 

Close
Închide
  Close