Mergi direct la conținut »
UPDATE: O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN 65, în județul Dolj. Zona a fost izolată/ FOTO
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE: O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN 65, în județul Dolj. Zona a fost izolată/ FOTO

UPDATE: O cisternă cu motorină s-a răsturnat pe DN 65, în județul Dolj. Zona a fost izolată/ FOTO

O cisternă cu motorină s-a răsturnat, joi seară, pe Drumul Național 65, în localitatea Gura Văii, județul Dolj. Zona a fost izolată, iar la fața locului intervine un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia.


UPDATE, ora 20.10 – Echipajele de intervenție au reușit, joi seară, să repună pe roți cisterna cu motorină care s-a răsturnat pe DN 65, în localitatea Gura Văii, din județul Dolj.

La ora transmiterii acestei informații, traficul rutier în zona unde a avut loc accidentul a fost reluat în condiții normale.


Știrea inițială:

În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime, șoferul cisternei reușind să iasă singur din mașină.

Autovehiculul de tonaj greu este încărcat cu 11 tone de motorină.

Potrivit primelor informații de la locul accidentului, există scurgeri ușoare de combustibil din rezervor, însă nu și din cisternă.

Autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile. La această oră, pompierii încearcă repunerea pe roți a autocisternei, după ce au udat cu apă zona unde s-a răsturnat aceasta pentru a evita producerea unui incendiu.

Traficul este blocat pentru scurt timp, pe timpul operațiunii de repunere pe roți a cisternei răsturnate.

La fața locului se află mai multe echipaje rutiere pentru a dirija circulația, fiind adusă și o macara pentru ridicarea autocisternei.

Conform primelor verificări la fața locului, conducătorul auto a declarat că a tras de volan brusc dreapta, după ce a crezut că un alt șofer care circula din sens opus s-ar fi angajat într-o depășire periculoasă.

Sursa FOTO – ISU Oltenia

Citește și: Secretele cardurilor contactless. Câţi bani “fără contact” sunt rulaţi în România

Close
Închide
  Close