Mergi direct la conținut »
O companie a oferit prime de Crăciun în valoare de 4 milioane de dolari. Reacția angajaților
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O companie a oferit prime de Crăciun în valoare de 4 milioane de dolari. Reacția angajaților

O companie a oferit prime de Crăciun în valoare de 4 milioane de dolari. Reacția angajaților

Aproximativ 200 de angajați ai companiei FloraCraft din orașul american Michigan au primit câte 20.000 de dolari ca primă de Crăciun și cadouri. În total, patronul companiei a cheltuit circa 4.000.000 de dolari cu aceste bonusuri.

Patronul companiei, Lee Schoenherr a anunțat că vrea să ofere angajaților aproximativ 4.000.000 de dolari ca bonusuri de Crăciun, drept mulțumire pentru efortul depus în restul anului.

Deși majoritatea angajaților au primit câte 20.000 de dolari din partea companiei, unii dintre ei, cu o vechime de peste 40 de ani în firmă, au fost informați că vor primi câte 60.000 de dolari.

„Această idee mi-a venit în ultimul an și este felul meu de a mulțumi echipei pentru rolul pe care l-au avut în succesul companiei. Soția mea, Joan, și eu suntem binecuvântați în foarte multe feluri. Vrem să împărtășim această binecuvântare cu bărbații și femeile a căror energie și loialitate ne inspiră în fiecare zi”, a declarat Shoenherr.

Potrivit mlive.com, angajații au răspuns la acest anunț cu aplauze și gratitudine, potrivit unui comunicat de presă al companiei.


CITEȘTE ȘI: Fără precedent: Iohannis cere agenda ședințelor de Guvern! Solicitare de urgență către Dăncilă, după ce PSD a cerut amnistie și grațiere


FOTO: FLORACRAFT

Close
Închide
  Close