În iulie anul trecut, Diana Sanchez, în vârstă de 26 de ani, a devenit mămică în timp ce era deținută la o închisoare din Denver. A născut singură în celulă, după ore de travaliu, fără ca cineva să se ocupe de ea.

Miercuri, Diana Sanchez a decis să dea în judecată centrul de detenție pentru că nu i-a fost acordantă asistență la naștere.

În plângerea depusă în instanță, se menționează că Diana Sanchez a fost lăsată să nască singură, fără ajytor, într-o celulă murdară, reprezentanții centrului de detenție obligând-o astfel să treacă printr-o experiență traumatizantă.

Potrivit WTK, Diana Sanchez a ajuns la închisoare după ce a fost condamnată pentru furt de identitate. Era însărcinată în opt luni și a anunțat reprezentanții centrului de detenție că avea nevoie de ajutor, însă a fost ignorată.

Într-o înregistrare video dată publicității se observă cum femeia s-a chinuti singură în celulă să nască. Abia după ce a născut singură, în celula ei a venit un infirmier care a luat bebelușul nou-născut.

„Au pus în pericol viața copilului meu. Când am ajuns la spital, medicii mi-au spus că puteam să mor”, a declarat Diana Sanchez.

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

FOTO: capturi video

Citeşte şi:

Bărbat condamnat pe viață pentru că a furat 50 de dolari, eliberat după 36 de ani!

Un băcăuan aflat în închisoare și-a violat colegii de celulă. Ce pedeapsă a primit

Un paznic din Australia, condamnat la închisoare după ce a abuzat de o fetiță de trei ani

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine