MENIU CAUTĂ
31 Ian. 2018 14:25

O elevă din Alexandria a fost bătută de o colegă. Violențele au fost filmate și nimeni nu a intervenit / VIDEO

Distribuie

Polițiștii din Teleorman au deschis un dosar penal, după ce o elevă din Alexandria a fost bătută de o colegă, fără ca nimeni să opreasă violențele. Dovadă stau imaginile care au fost filmate pe o stradă și publicate de martori pe rețelele de socializare.

Cele două adolescente sunt eleve în clasa a IX-a, informează Mediafax.ro.

„Poliţiştii de proximitate s-au autosesizat şi au demarat cercetările la scurt timp după ce pe reţeaua de socializare a fost postat un filmuleţ în care o adolescentă este agresată de alta, pe o stradă din centrul Alexandriei. Au fost identificate ca eleve în clasa a IX-a. Cele două sunt din mediul rural şi învaţă după-amiază”, a declarat, pentru sursa citată, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.

Una dintre fete învață la Liceul Teoretic ”Constantin Noica”, iar cealaltă la Colegiul Tehnic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria. În imagini se vede cum una dintre fete lovește o adolescentă pe o stradă din Alexandria.

Reprezentanții IPJ Teleorman susțin că adolescentele urmează să fie audiate, însă până în preznet nimeni nu a depus nicio plângere.

La nivelul școlilor la care învață fetele vor fi demarate anchete interne.

„ISJ a aflat despre acest incident în urma apariţiei în spaţiul public a acelei filmări, având în vedere că incidentul a avut loc pe stradă, în afara orelor de curs. Ca atare, Poliţia desfăşoară o anchetă, dar şi la nivelul unităţilor de învăţământ la care sunt înscrise cele două eleve se vor analiza împrejurările în care s-a produs incidentul respectiv. Dacă se impun măsuri pentru fetele respective, în calitate de eleve, acestea vor fi luate la nivelul unităţii de învăţământ”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, Estera Stancu.

În noiembrie 2017, o elevă de la un liceu din Gura Humorului, județul Suceava, a fost bătută de cinci colege într-o pauză dintre cursuri.

sursă foto: trnews.ro


Citește și Coco Păun, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a fost prins de 48 de ori fără permis auto


 

Citește mai multe despre Alexandria, ancheta, Bataie, eleve, Teleorman și violențe pe Libertatea.

Comentarii