MENIU CAUTĂ
04 Iul. 2018 15:41

O elevă din Cluj-Napoca, obligată să dea Bac-ul, după ce i-a furat cardul profesoarei. Ce note a luat

Distribuie

O elevă din Cluj-Napoca, obligată să dea Bac-ul, după ce i-a furat cardul profesoarei. Fata ştia PIN-ul, pentru că în trecut mai scosese bani de pe card cu permisiunea cadrului didactic. A scos 990 de lei din cont, dar a fost prinsă. Instanța a obligat-o, printre altele, să susțină examenul de Bacalaureat, însă eleva a obținut note extrem de mici. 

Potrivit Clujust.ro, eleva a fost condamnată de Tribunalul Cluj la 1 an, 3 luni și 18 zile de închisoare cu suspendare, la 60 de zile de muncă în folosul comunității, dar şi „să facă eforturile de a învăța pentru următoarea sesiune de bacalaureat din anul 2018 și să se prezinte la examen”.

Tânăra a returnat banii şi şi-a recunoscut fapta, astfel că nu a fost condamnată la închisoare cu executare. Instanţa i-a impus însă să dea Bacalaureatul – ceea ce eleva a făcut, dar a luat note extrem de mici. Mai precis, 3,7 la limba și literatura română, 1,15 la matematică și 1,9 la disciplina la alegere – scris.

Rezultate BAC 2018 EDU.RO. Absolvenții de liceu au aflat miercuri, 4 iulie, primele rezultate la Bacalaureat 2018. În aceeași zi, ei pot depune contestații, iar rezultatele finale la Bacalaureat 2018, după contestații, vor fi afișate pe 9 iulie. Absolvenții de liceu au terminat joi, 28 iunie, examenul de Bacalaureat 2018.


Citește și… VIDEO / Românca sărutată de Maluma a ajuns vedetă peste noapte. „Iubitul meu s-a supărat”


 

Comentarii