De Andreea Radu,

Cei doi profesori, Chaman Thakor, 62 de ani, și Jayanti Thakor, 30 de ani, sunt acuzați că au agresat-o sexual pe elevă în incinta clasei de muzică.

Potrivit presei locale, cei doi bărbați ar fi tată și fiu și sunt, de asemenea, nevăzători, scrie Times of India.

Faptele celor doi bărbați au ieșit la lumină după fata i-a povestit unei mătuși ce s-a întâmplat, iar femeia a depus o reclamație la poliție.

Fata a dezvăluit autorităților că a fost violată prima oară de profesorul de 30 de ani. După trei zile, ea a fost dusă cu forța în clasa de muzică de profesorul mai în vârstă, care, la rândul său, a violat-o. Abuzul a durat aproximativ două luni de zile.

Imediat după ce poliția a început să ancheteze cazul, cei doi profesori au dispărut. Ei au fost concediați de conducerea școlii și sunt, în prezent, dați în urmărire.

Citeşte şi:

Cum și-a salvat un copil frații din ambuscada din Mexic, în care au fost uciși nouă membri ai familiei sale. A mers 23 de kilometri pe jos după ajutor

Ministerul Sănătății sesizează Parchetul General în cazul lui Checheriță, după ce Libertatea a dezvăluit ca acesta a devenit medic primar prin uz de fals

În mintea infractorului, partea a doua. Profilerul Poliției Române care îl analizează pe Gheorghe Dincă: “Este un coşmar când cel audiat nu ştie dacă spune adevărul sau dacă minte”

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”
GSP.RO

Anamaria Prodan, atac devastator la Gică Hagi: „Probabil oamenii nu au curajul să-i spună în față”

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte
HOROSCOP

Horoscop 23 noiembrie 2019. Leii ar putea avea parte de conflicte