Mergi direct la conținut »
Casa unei familii din Botoşani a ars, în timp ce mama cu cei patru copii erau internaţi în spital
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Casa unei familii din Botoşani a ars, în timp ce mama cu cei patru copii erau internaţi în spital

Casa unei familii din Botoşani a ars, în timp ce mama cu cei patru copii erau internaţi în spital

O familie din Botoșani a trecut printr-un șir de ghinioane. Mama și cei patru copii mici ai ei au fost internați, fiind suspecți de gripă.

În timp ce mama și copiii ei erau la spital, casa lor a ars. Episodul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când acasă mai era doar bărbatul de 22 de ani, soțul femeii și tatăl copiilor, a anunțat botosaninews.ro.

Incendiul a avut loc la locuința familiei din comuna Hudești, satul Bașeu, din județul Botoșani. Bărbatul a avut noroc că a sesizat incendiul și a ieșit afară înainte să se intoxice cu fum. Omul a ieșit în toiul nopții doar în pijamale și cu picioarele goale. A sunat la pompieri, dar până au venit aceștia, casa fusese deja cuprinsă serios de flăcări.

Cel mai probabil, incendiul a fost declanșat de un scurtcircuit la instalația electrică.


Povestea cutremurătoare a măicuței Elena. Somată să plătească statului 36.000 de lei din cauza greșelii unui funcționar, descoperită după 23 de ani!

Close
Închide
  Close