Mergi direct la conținut »
O fată de 15 ani s-a sinucis în Olt, cu pastile de inimă. Tatăl o certase pentru imaginile din telefon
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fată de 15 ani s-a sinucis în Olt, cu pastile de inimă. Tatăl o certase pentru imaginile din telefon

O fată de 15 ani s-a sinucis în Olt, cu pastile de inimă. Tatăl o certase pentru imaginile din telefon

O copilă de 15 ani și-a pus capăt zilelor, în Olt, înghițind un pumn de pastile. Tânăra s-a sinucis după o ceartă cu tatăl său, luând toate pastilele de inimă dintr-un flacon, care îi erau prescrise pentru tratarea unei afecțiuni.

De Mihai Niculescu,

Adolescenta s-a sinucis joi, după ce s-a certat cu tatăl său, iar tragedia a devenit publică de abia duminică. Părintele ar fi certat-o pentru mai multe imagini descoperite în telefonul fetei, iar aceasta a fost extrem de afectată.

După discuția cu tatăl său, fata și-a sunat la telefon mama, care era la serviciu, încercând să-i spună ce are pe suflet. Mama i-ar fi răspuns că nu poate vorbi mult cu ea și să aibă răbdare până intră în pauza de masă, relatează olt-alert.ro.

Tânăra, care suferea de o afecțiune a inimii, a înghițit toate medicamentele pe care le avea pentru afecțiunea cardiacă, după care i s-a făcut rău.

Tatăl a sunat imediat la 112, cerând ajutor. Un echipaj de la Ambulanță s-a deplasat la fața locului, dar, din nefericire nu a mai putut să o salveze. Polițiștii au preluat cazul.

O echipă operativă s-a deplasat la fața locului și au fost începute cercetări în acest caz. S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt, inspectorul principal Alexandra Dicu.


Citește și: Mărturisirile unei mame al cărei copil este diagnosticat cu Asperger. “Îl iau în brațe și îi spun: «Nu-i nimic, ne luptăm împreună cu monstrul»”


 

Close
Închide
  Close