Mergi direct la conținut »
O fată de 16 ani s-a sinucis, dar a și transmis pe Snapchat ultimele momente din viața ei. A fost jignită și după moarte
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O fată de 16 ani s-a sinucis, dar a și transmis pe Snapchat ultimele momente din viața ei. A fost jignită și după moarte

O fată de 16 ani s-a sinucis, dar a și transmis pe Snapchat ultimele momente din viața ei. A fost jignită și după moarte

O tânără de doar 16 ani, din Connecticut, SUA, a decis să se sinucidă sâmbătă, sărind de pe o parcare cu cinci etaje! Tânăra a transmis pe Snapchat ultimele clipe din viața ei. 

Hailey Nailor a fost una dintre nenumăratele victime ale fenomenului „bullying”. Sătulă să fie agasată și jignită de colegi și alți cunoscuți, fata a decis să-și pună capăt zilelor, a anunțat thesun.co.uk.

Dar nu s-a oprit oprit aici, ci a și postat filmulețe cu ultimele clipe din viața ei. Chiar și în acele momente, cei care o transformaseră într-o țintă au încurajat-o să se sinucidă.

Mesajul prietenului ei

Iar după ce a comis gestul teribil, a continuat să fie jignită! Luis Lopez, în vârstă de 18 ani, prietenul fetei, a dezvăluit că aceasta s-a filmat cu câteva momente înainte să se sinucidă. „S-a înregistrat când se gândea dacă să se arunce în gol sau nu. Din păcate, a făcut-o”, a spus Lopez.

Poliția a dezvăluit că nimeni n-a bănuit că fata avea gânduri sinucigașe. Prietenii susțin că fata a fost victima fenomenului bullying și au spus că aceștia au continuat să-i trimită mesaje nepotrivite și după moarte.

Un utilizator de Snapchat, care folosește un cont cu numele Bianca Carboni, i-a transmis, după moarte: „Haha! Odihnește-te în pace, c…ă!”. Același utilizator i-a mai transmis un mesaj: „Sunt atât de fericit că voi toți pur și simplu nu înțelegeți”.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Un alt coleg a remarcat postările și a comentat: „Faptul că cineva încurajează pe cineva să se sinucidă și se bucură de asta mă depășește”.

„Cineva a postat un amănunt nepotrivit despre ea”, a dezvăluit Sal Pasarella, de la școala din Danbury, unde învăța aceasta. 


Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

Close
Închide
  Close