Mergi direct la conținut »
O femeie a vrut să răpească o fetiță de lângă bunica ei în centrul Ploieștiului: "Hai, fetiță, dă-mi mâna!"
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie a vrut să răpească o fetiță de lângă bunica ei în centrul Ploieștiului: "Hai, fetiță, dă-mi mâna!"

O femeie a vrut să răpească o fetiță de lângă bunica ei în centrul Ploieștiului: „Hai, fetiță, dă-mi mâna!”

Un incident s-a petrecut azi în centrul orașului Ploiești. O femeie, care părea să aibă probleme psihice, s-a luat după o bătrână care ținea de mână o fetiță - probabil nepoata ei.

Cea care a filmat imaginile și le-a trimis celor de la ziarulincomod.ro susține că stătea pe o bancă în centrul orașului și a observat cum respetiva femeie s-a luat după bătrână și copilă. Acestea păreau să n-o cunoască pe respectiva. Ele au scăpat de agresoare abia după ce a intervenit o femeie angajată de la firmă de salubritate din oraș.

„Astăzi, 17.04.2019, (…) în parcul de lângă Galerii (Omnia), această femeie a urmărit o bătrânică și probabil pe nepoata ei. Am observat asta stând pe o bancă și auzind cum această femeie tot spunea «Hai, fetiță, dă-mi mâna!» ori «Unde vă duceți voi, vin și eu!». Și vreau să spun că nu se cunoșteau deloc, pentru că atât fetița, cât și bătrâna erau foarte speriate și nu știau cum să scape”, a spus cel care a trimis imaginile.

Poliția va demara o anchetă

Poliția s-a autosesizat după apariția imaginilor și a anunțat că va demara o anchetă.

„Ne-am sesizat, urmare a apariției materialului de presă  și efectuăm verificări în vederea depistării persoanei în cauză și lămurirea situației de fapt.

Adresăm rugămintea tuturor cetățenilor, implicit cititoarei care a sesizat aceste aspecte redacției dumneavoastră, în scopul soluționării cât mai urgente a unor asemenea cauze și înlăturarea cu celeritate a unui eventual pericol, să utilizeze telefonul nu doar pentru a surprinde imagini (fără a se pune în vreun fel în pericol, rămânând la latitudinea fiecăruia acest lucru), ci și pentru a sesiza de îndată poliția”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova.


Parlamentul European face praf propunerea Guvernului pentru Curtea Europeană de Conturi: Viorel Ştefan – o propunere politică. Nu respectă standardele înalte ale UE

Close
Închide
  Close