Mergi direct la conținut »
O femeie de 80 de ani a fost maltratată de fiica ei! S-a deschis dosar penal pentru violență în familie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie de 80 de ani a fost maltratată de fiica ei! S-a deschis dosar penal pentru violență în familie

O femeie de 80 de ani a fost maltratată de fiica ei! S-a deschis dosar penal pentru violență în familie

O femeie în vârstă de 80 de ani din Târgu Jiu a fost maltratată de fiica ei, o femeie în vârstă de 50 de ani. Cazul a devenit public, iar polițiștii gorjeni s-au autosesizat în acest caz.

O vecină a spus că fiica își maltrata fizic mama, iar oamenii legii au declanșat o anchetă în acest caz, a anunțat site-ul jienii.ro.

„Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o femeie de 80 de ani, care locuiește fără forme legale în Târgu Jiu, ar fi fost agresată di fiica sa, de 50 de ani, din aceeași localitate.

Cu ocazia verificărilor a reieșit faptul că persoana vătămată ar fi fost lăsată singură și fără îngrijire de către fiica sa. De asemenea, polițiștii au informat Primăria Târgu Jiu pentru a realiza o anchetă socială. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru violență în familie și lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate”, au arătat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.


Euronews, despre candidații României la europarlamentare: „Un fost preot, un fost lider mondial la tenis și un fost antrenor al Naționalei”

Close
Închide
  Close