MENIU CAUTĂ
31 Iul. 2018 15:30

FOTO | Cum arată femeia care s-a căsătorit cu ea însăși. „Mi-am promis să mă iubesc, onorez și să îmi respect sufletul”

Distribuie

O femeie din Australia s-a căsătorit cu ea însăși într-o ceremonie intimă, pe o plajă, în fața a trei prieteni apropiați. Linda Doktar este un antrenor de viață care susține dragostea de sine și s-a decis să facă ceremonia după ce despărțire dureroasă.

Femeia a purtat o rochie albă în ziua nunții și s-a uitat într-o oglindă atunci când a rostit jurămintele. ”M-am căstorit! Cu mine însămi”, a scris Doktar pe Instagram într-o postare, la scurt timp după ce ceremonie.

Deși ceremonia a avut loc de Ziua îndrăgostiților în 2017, povestea a ieșit la iveală recent.

”Ieri am experimentat cel mai puternic ritual de iubit cu sine (…). Mi-am promis să mă iubesc, onorez și să îmi respect sufletul azi, mâine, tot timpul. Ieri am luat decizia să devin propriul meu suflet pereche și prieten. Sunt un întreg și este rândul tău să te alegi”, a scris femeia într-o postare.

Actului căstoriei cu sine nu este recunoscut oficial în Australia. Doktar a fost inspirată să se mărite cu sine după ce o amică de-ale ei a făcut același lucru în Bali. Acum, Doktar îi ajută pe alții să se căsătorească cu ei însuși.

Totuși, actul de căsătorie cu sine nu înseamnă interzicerea oricărui tip de act romantic cu altă persoană în viitor.

”Vă informez că această ceremonie nu este făcută pentru că nu am avut cu cine sau pentru că nu vreau să fiu cu cineva în viitor”, a mai scris ea.


CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV/Primele declaraţii ale poliţistului infectat cu HIV. Omul care ”a făcut patrulă” mii de kilometri își mai dorește doar un scaun cu rotile


FOTO: INSTAGRAM

Citește mai multe despre Australia și casatorie pe Libertatea.

Comentarii