Mergi direct la conținut »
O femeie din Botoșani a murit după ce a fost atacată de albine
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Botoșani a murit după ce a fost atacată de albine

O femeie din Botoșani a murit după ce a fost atacată de albine

O femeie din Botoșani a murit după ce a fost atacată de albine în gospodăria familiei sale. Tragedia a avut loc, marți, în comuna Lozna din județul Botoșani.

Femeia, în vârstă de 68 de ani, a fost înțepată de mai multe ori de un roi de albine caer a atacat-o. În scurt timp, pensionara a început să se simtă rău și a intrat în șoc anafilactic, scrie botoșăneanul.ro.

Rudele au sunat la 112 ca să ceară ajutor, iar la fața locului a fost trimisă o ambulanță. Medicii au găsit-o pe femeie în stop cardiorespirator și au început manevrele de resuscitare. Din păcate, eforturile salvatorilor de a o readuce la viață pe femeie au fost zadarnice.

Pentru a preveni producerea unor astfel de incidente, medicii recomandă să vă faceți frecvent analizele pentru a ști care sunt substanțele care provoacă alergii. Totodată, e bine să știți cum se acordă primul ajutor în caz de șoc anafilactic.


Citește și EXCLUSIV/ Adevărul despre ce se întâmplă în Libia. Un inginer român povestește ce a văzut cu ochii lui: ”Am câștigat enorm, dar am plecat de frică”


 

Close
Închide
  Close