Mergi direct la conținut »
O femeie din Brașov, suspectată că și-a ucis bebelușul. Nou-născutul ar fi fost îngropat în grădină
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

O femeie din Brașov, suspectată că și-a ucis bebelușul. Nou-născutul ar fi fost îngropat în grădină

O tânără de 29 de ani din comuna Lisa din județul Brașov este suspectată că și-a omorât copilul nou-născut. Trupul bebelușului a fost transportat, sâmbătă, la Serviciul de Medicină Legală din Făgăraș.

Polițiștii au precizat că a fost deschis un dosar penal și că fac cercetări pentru o posibilă ucidere a nou-născutului de către mama sa, o femeie de 29 de ani din comuna Lisa.

„Cadavrul nou-născutului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Făgăraş, în vederea efectuării necropsiei”, au menționat reprezentanţii Poliţiei Braşov, conform Mediafax.

Cercetările se efectuează sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş, pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Potrivit România TV, sătenii ştiau că femeia a fost însărcinată şi bănuiesc că şi-ar fi îngropat copilul într-o grădină. Femeia a mai avut patru copii, pe care i-a abandonat la naştere.

Vezi momentul șocant în care un tren trece peste un bebeluș scăpat pe șine, iar copilul scapă miraculos.


Citește și Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei


 

Close
Închide
  Close