Mergi direct la conținut »
O femeie din Brazilia a fost îngropată de vie, din greșeală. 11 zile s-a chinuit să iasă din sicriu
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > O femeie din Brazilia a fost îngropată de vie, din greșeală. 11 zile s-a chinuit să iasă din sicriu

O femeie din Brazilia a fost îngropată de vie, din greșeală. 11 zile s-a chinuit să iasă din sicriu

O femeie din Brazilia a fost îngropată de vie. Rosangela Almeida dos Santos, în vârstă de 37 de ani, a fost internată în luna ianuarie, la Spitalul Do Oeste din Barreiras, timp de o săptămână, acuzând stări de oboseală severă, înainte să "moară".

Potrivit certificatului ei de deces, a murit din cauza „șocului septic”, după ce a suferit două stopuri cardiace. Rosangela, care era căsătorită și nu avea copii, lua medicamente anticonvulsive, ca pe o cale de combatere a vrăjilor pe care considera că le suferise încă de la vârsta de șapte ani, potrivit unilad.co.uk.

Santos a fost îngropată pe 29 ianuarie 2018, la o zi după ce a fost declarată oficial moartă la spital (28 ianuarie).

Ulterior, oamenii care locuiau lângă cimitirul Senhora Santana din Riachao das Neves, în nord-estul Braziliei, au auzit țipete din mormântul ei, fiind înhumată într-un cavou.

Doar că aceștia au alertat familia femeii abia pe 9 februarie, ceea ce înseamnă că a fost îngropată în viață timp de cel puțin 11 zile.

Este de la sine înțeles că a fi înmormântat în viață trebuie să fie o experiență groaznică, așa că nu e de mirare ce au descoperit rudele sale în sicriul ei, după ce au scos-o din criptă.

Evident, de data asta, medicii au fost nevoiți să declare încă o dată decesul femeii. Trupul fără viață al lui Santos era într-o poziție diferită de ceea în care a fost așezat inițial, iar capacul sicriului fusese împins în sus.

Avea sânge și leziuni la încheietura mâinii și pe frunte, ceea ce indica faptul că a încearcat să iasă. Mai mult, acesta era cald, cu leziuni proaspte. Așadar, au fost la un pas să o salveze…

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni
Recomandări

Un român n-a știut că a câștigat 3,7 milioane de euro la loto! Cum a aflat întâmplător, după trei săptămâni

Tragedia amintește de un caz aproape asemănător din țara noastră. O femeie din Iași a fost ucisă de concubin, fiind îngropată de vie. Evident, aceasta s-a asfixiat în pământ.

O femeie din Brazilia a fost îngropată de vie

O femeie din Brazilia a fost îngropată de vie, din greșeală

FOTO – Globo G1


CITEȘTE ȘI…

România este amenințată cu activarea Articolului 7 și păstrarea MCV, în cazul unor noi atacuri asupra justiției

Peste 200 de români au cerut azil în Canada de la ridicarea vizelor. Oficialii canadieni iau în calcul reintroducerea vizelor


 

Close
Închide
  Close