MENIU CAUTĂ

O femeie însărcinată susține că e terorizată de fratele ei. Îl acuză că e foarte violent, consumă etnobotanice și dă foc la diverse lucruri în casă

Distribuie

O femeie din județul Constanța a cerut în instanță ajutor din partea autorităților pentru a scăpa de fratele ei, care ar avea probleme psihice. Femeia, care este gravidă, susține că fratele său este foarte violent, sparge tot ce-i iese în cale și incendiază lucruri.

În cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Costanța, la data de 10.04.2019, reclamanta l-a chemat în judecată pe pârâtul C.F., în vederea emiterii unui ordin de protecție.

Ea vrea să se dispună obligarea pârâtului la interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau orice alt mod cu aceasta, păstrarea unei distanțe minime față de aceasta și membrii familiei sale, precum și față de unitatea de învățământ unde studiază copilul ei cel mic, a anunțat replicaonline.ro.

Reclamanta a mai solicitat ca instanța să solicite internarea nevoluntară a pârâtului. În motivare, femeia a arătat că pârâtul este foarte violent, a spart toate geamurile din casă și a dat foc la hârtii. A susținut că are un copil minor cu grad de handicap, un băiat major și este însărcinată în 6 luni, iar în orice moment îi poate ataca copiii și pe aceasta.

Stă la vecini de frică

Femeia a susținut că pârâtul o terorizează, iar în momentul de față este internat în Spitalul de Psihiatrie Palazul Mare de unde poate fugi, așa cum a mai făcut-o și în trecut. A mai susținut că pârâtul este consumator de droguri și că a chemat poliția la data de 9.04.2019 la ora 4:00, că a fost internat de mai multe ori la psihiatrie.

A mai precizat că de 3 zile stă pe la vecini de frică, că pârâtul se taie pe mâini, că nu mai poate și îi omoară copiii. În dovedire, a solicitat proba cu înscrisuri și proba testimonială. Pârâtul nu a formulat întâmpinare și nu s-a prezentat în fața instanței.

Judecătorii au admis în parte cererea și au eliberat un ordin de protecție cu o valabilitate de 4 luni, prin care au decis: interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 150 de metri de reclamantă; interzice pârâtului să o contacteze pe reclamantă în orice mod, direct sau indirect.

Femeia a spus încă de la bun început că nu vrea să-l dea afară din casă pentru că știe că nu are unde să se ducă, ea dorind doar să fie lăsată în pace.


Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

Citește mai multe despre Constanta, ordin de protecție și Scandal pe Libertatea.

Comentarii