MENIU CAUTĂ

O femeie s-a sinucis după o partidă de amor în Râmnicu Vâlcea

Distribuie

O femeie s-a sinucis după o partidă de amor în Râmnicu Vâlcea. Tânăra a așteptat momentul în care partenerul ei a plecat la un magazin și s-a aruncat de la etajul al patrulea al unui bloc.

Incidentul șocant a avut loc în noaptea de marți spre miercuri într-un bloc din apropierea pieței Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, scrie Gazeta Vâlceană. Femeia, în vârstă de 37 de ani, s-ar fi întâlnit cu un bărbat cu care a discutat la telefon.

Cei doi ar fi întreținut relații sexuale, iar, la final, bărbatul a plecat la cumpărături, la un magazin din cartier. În tot acest timp, partenera lui s-a aruncat de la etajul patru, iar impactul violent cu placa de beton i-a fost fatal.

Atunci când s-a întors acasă, bărbatul a suferit un șoc, după ce a văzut-o pe femeie într-o baltă de sânge. Speriat, a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Din păcate, medicii n-au putut să o readucă la viață pe femeie deoarece a suferit răni grave în urmă căzăturii.

Cea care și-a pus capăt zilelor se numește Elena Ursu și este domiciliată în Horezu, notează sursa citată. Moartea suspectă este acum investigată de polițiștii și procurorii din Râmnicu Vâlcea.

La începutul lunii iulie, fata de 15 ani din Suceava s-a sinucis pentru că a fost şantajată de alți adolescenți care au amenințat că vor publica imagini compromițătoare cu ea.


Citește și Tensiuni mari la NATO. Trump le cere aliaților să crească bugetele pentru apărare la 2% acum, nu până în 2024


 

Citește mai multe despre Râmnicu Vâlcea, sinucidere și valcea pe Libertatea.

Comentarii