Mergi direct la conținut »
Alerta! O fetiță de 7 ani a dispărut de acasă. Ultima oară a fost văzută alături de un bărbat care a dus-o spre cimitirul din oraș. Poliția cere ajutorul cetățenilor
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Alerta! O fetiță de 7 ani a dispărut de acasă. Ultima oară a fost văzută alături de un bărbat care a dus-o spre cimitirul din oraș. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Alerta! O fetiță de 7 ani a dispărut de acasă. Ultima oară a fost văzută alături de un bărbat care a dus-o spre cimitirul din oraș. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Un bărbat din Petroșani s-a prezentat pe 4 noiembrie, în jurul orei 19.30, la sediul Poliției, reclamând dispariția fetei sale, în vârstă de numai 7 ani, a anunțat politiaroamana.ro.

Din primele informații, fetița a fost momită de un bărbat în vârstă de 44 de ani să meargă cu el spre un cimitor din oraș pentru a-i da de pomană, cu ocazia „Zilei Morților”. Iată detaliile date de polițiști în acest caz:

„Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Petroșani, despre faptul că fiica sa, Dorobanțu Delia Gabriela, în vârstă de 7 ani, ar fi plecat din faţa blocului în care locuieşte, la data de 1 noiembrie a.c.., împreună cu un bărbat de 44 de ani, spre Cimitirul Central, din municipiul Petroșani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morților”.

Până la momentul sesizării, fetița nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei.

Semnalmentele minorei:

Înălțime: aproximativ 1,30-1,35 m, ten deschis, corpolență astenică, păr blond, creț, faţă ovală, ochi albaștri. Nu prezintă semne particulare. La momentul plecării de acasă, minora era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz și cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetița nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!
Recomandări

Prezentatoare TV și fostă angajată a unui politician PNL, arestată în SUA!

 

În urma sesizării, poliţiştii au demarat verificări şi activităţi de căutare în teren, fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112″.


Au „detonat” 7 milioane de euro într-o bombă ecologică! Groapă de gunoi din fonduri europene, în inima unei zone turistice

Irinel Columbeanu și-a scos iubita la joacă, în parc! Omul de afaceri are 61 de ani, iar partenera lui – 21

Close
Închide
  Close