Mergi direct la conținut »
O fetiţă din Arad s-a spânzurat cu gluga de la hanorac. I-a rămas agăţată într-un gard, în timp ce se juca
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O fetiţă din Arad s-a spânzurat cu gluga de la hanorac. I-a rămas agăţată într-un gard, în timp ce se juca

O fetiţă din Arad s-a spânzurat cu gluga de la hanorac. I-a rămas agăţată într-un gard, în timp ce se juca

O fetiţă din Arad s-a spânzurat cu gluga de la hanorac și a murit, la doar doi ani și patru luni, în localitatea Sintea, judeţul Arad, după ce gluga hanoracului i-a rămas agăţată într-un gard, în timp ce se juca.

Potrivit primelor informaţii, micuţa de doi ani şi patru luni se juca, nesupravegheată. Şi-a agăţat gluga bluzei cu care era îmbracată în colţul unui gard şi a rămas suspendată. Fetiţa a murit prin sufocare, scrie specialarad.ro.

Fetița a fost dusă le Serviciul Județean de Medicină Legală și un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș cercetează modul în care s-a produs tragedia, poytivit sursei citate.

Tot astăzi, un bebeluș de nouă luni, rămas blocat într-o mașină, în Bârlad. Pompierii au intervenit pentru evacuarea copilului.

Foto – Pixabay.com

Citește și: DOCUMENT/ Guvernul vrea să suspende contribuțiile la pilonul II de pensii, în perioada 1 iulie – 31 decembrie 2018


Close
Închide
  Close