MENIU CAUTĂ
11 Aug. 2011 13:32

O fiică de milionar şi un profesor, printre protestatarii arestaţi în Anglia

Distribuie

Fata unui milionar englez, un profesor asistent, un ucenic de frizer şi copii de 11 ani se numără printre cei prinşi vandalizând şi furând din magazinele distruse în timpul revoltelor.
Fiica milionarului, în vârstă de 19 ani, a fost arestată în timp ce încerca să fugă la volanul unui autoturism plin cu electrocasnice, ţigări şi alcool furate, în valoare totală de 6.200 de euro. Ea a negat că ar fi furat produsele, însă a fost surprinsă de camerele de supraveghere în timpul actului.
Un băiat de 11 ani a fost prins furând un coş de gunoi în valoare de 60 de euro dintr-un magazin distrus. El şi-a mărturisit fapta, dar tot a rămas în custodia poliţiştilor. Puştiul le-a povestit ofiţerilor că cineva i-a cerut să fure coşul de gunoi de acolo. O altă fetiţă de 11 ani a fost acuzată de vandalism în Nottingham.
Un profesor asistent de la o şcoală din Stockwell, care se ocupă cu consilierea elevilor, a fost de asemenea prins în timp ce lua mai multe aparate electrocasnice dintr-un magazin din Croydon.
Un ucenic de frizer, în vârstă de 18 ani, care a furat mai multe articole vestimentare a fost avertizat de către poliţişti că ar putea ajunge în spatele gratiilor, după ce a încălcat o eliberare condiţionată. Tânărul se ascundea în magazin când a fost arestat.
Aceştia sunt doar puţini dintre cei aproximativ 890 de oameni arestaţi în urma revoltelor din Marea Britanie, care au început în urmă cu patru zile, scrie The Sun. Forţele de ordine continuă să îi înfrunte pe huligani.

Citește mai multe despre Marea Britanie pe Libertatea.

Comentarii