Mergi direct la conținut »
O funcționară de la Fiscul din Buzău a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită de la un polițist local
Ştiri Libertatea > Ştiri > O funcționară de la Fiscul din Buzău a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită de la un polițist local

O funcționară de la Fiscul din Buzău a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită de la un polițist local

De Cristina Sterian,

O funcţionară de la Fiscul din Buzău a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită de la un poliţist local pentru a-i soluţiona favorabil cererea de restituire a taxei de primă înmatriculare auto, în valoare de 8000 de lei. Funcţionara de la ghişeu a fost prinsă exact când lua 400 de lei, ea fiind pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, sub acuzaţia de luare de mită.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, procurorii au dispus la data de 19artie începerea urmăririi penale şi continuarea acesteia pentru infracţiunea de luare de mită faţă de un funcţionar al A.J.F.P. Buzău, activitate iniţiată urmare unui denunţ.

În fapt, în sarcina funcţionarului s-a reţinut că la data de 19 martie funcţionara a pretins şi primit suma de 400 de lei pentru a urgenta restituirea taxei de primă înmatriculare în sumă de aproximativ 8.000 de lei.

”S-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de funcţionarul cercetat, urmând a fi documentată în continuareactivitatea desfăşurată de acesta.”, se arată în comunicatul remis marţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomiţa,

În fapt, luni procurorii au descins la sediul Fiscului din Buzău de unde au ridicat si dus la audieri o funcţionară, care ar fi luat mită 400 de lei, de la aun poliţist local pentru a-l ajuta să şi primească mai repede taxa de primă înmatriculare auto. Femeia în vârstă de 50 de ani ar mai fi avut şi în trecut probleme la serviciu, spun surse din cadrul Fiscului din Buzău, însă ar fi fost şterse cu buretele după ce ar fi înapoiat instituţiei banii care lipseau.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

Faţă de angajata de la Directia de Finanţe Buzau a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracţiunii de luare de mită.


#salvatipipera | Fostul arhitect-şef al Capitalei, Gheorghe Pătraşcu, la interviurile Libertatea. Cum poate fi transformată zona Pipera (VIDEO)

#salvatipipera. Mai multe persoane publice și instituții media au promovat campania

Experiment #salvatipipera | Cât timp pierde un călător care merge cu tramvaiul din centrul Capitalei în zona Pipera

Close
Închide
  Close